Εκδήλωση για νέα ζευγάρια στην Ι.Μ. Κίτρους

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κατερίνη, 2-08-2016

Εκδήλωση για νέα ζευγάρια στην Ι.Μ. Κίτρους του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Εκδήλωση για νέα ζευγάρια στην Ι.Μ. Κίτρους-3

Η δράση αυτή περιλάμβανε συνάντηση νέων και νέων ζευγαριών. Αρχικά, ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Γκόλιας ξενάγησε τα παιδιά και αναφέρθηκε στην εκκλησιαστική ιστορία του παρεκκλησίου στο οποίο, το έτος 1929 και για επτά μήνες, έζησε ο Όσιος Γεώργιος Καρσλίδης ο Ομολογητής (1901-1959), ένας σύγχρονος άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Εκδήλωση για νέα ζευγάρια στην Ι.Μ. Κίτρους-2

Εκδήλωση για νέα ζευγάρια στην Ι.Μ. Κίτρους-1

Στον Άγιο Γεώργιο η Ιερά Μητρόπολη έχει αφιερώσει το Εγκόλπιο Ημερολόγιο 2016. Στη συνέχεια, τελέστηκε η Παράκληση και τέθηκε σε προσκύνηση τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Αγίου που φυλάσσεται στον Ενοριακό Ναό.

Πριν το τέλος της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τονίζοντας την υψηλή σημασία και το σκοπό του κατηχητικού έργου που επιτελεί το Γραφείο Νεότητας, καθώς και την πνευματική ωφέλεια που αποκόμισαν οι νέοι που προσήλθαν στις φετινές καλοκαιρινές αποδράσεις. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης συνομίλησε με όλους τους νέους που συμμετείχαν, τονίζοντας την αξία των χριστιανικών ιδεωδών και των ευαγγελικών αρχών στη ζωή μας.

Εκδήλωση για νέα ζευγάρια στην Ι.Μ. Κίτρους-4

Η συνάντηση νέων και νέων ζευγαριών ολοκληρώθηκε με υπαίθρια συνεστίαση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ Ι.Μ. Κίτρους

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment