ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ(!) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη

Στις 20 Ιουλίου αναρτήθηκε το ρεπορτάζ μου για την ξύλινη προβλήτα της Παραλίας Κατερίνης που είναι ετοιμόρροπη κι άκρως επικίνδυνη.

SOS ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (29).Movie_Snapshot

Η βάση του ρεπορτάζ ήταν καταγγελίες κατοίκων Παραλίας και η αλαζονική ανάρτηση στο Facebook του αντιδημάρχου Κατερίνης Χρυσόστομου Κυραϊλίδη, όπου και σχολίαζε ανάρτηση δημότη για την κατάσταση της προβλήτας.

Χρυσόστομος ΚυραϊλίδηςΗ δήλωση του αντιδημάρχου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ήταν η εξής:

«Ύστερα από ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την κατάσταση της προβλήτας στην παραλία Κατερίνης, θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι ήδη το θέμα έχει περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, έχει γίνει η δημοπρασία όπως προβλέπεται από το νόμο, έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον μειοδότη εργολάβο κ. Τζαφέρη Δ(ημήτριο). και εντός ολίγων ημερών ξεκινάει η ολοκληρωτική ανακαίνιση τόσο της προβλήτας όσο και της πλατείας, έργο ύψους 68.000€.
Ο Δήμος Κατερίνης δεν περιμένει τις υποδείξεις Δημοτών για να λειτουργήσει…..

Προσέξτε ότι, ο κύριος Κυραϊλίδης δηλώνει ρητά ότι, «έχει γίνει η δημοπρασία όπως προβλέπεται από το νόμο, έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον μειοδότη εργολάβο κ. Τζαφέρη Δ(ημήτριο). και εντός ολίγων ημερών ξεκινάει η ολοκληρωτική ανακαίνιση τόσο της προβλήτας όσο και της πλατείας, έργο ύψους 68.000€».

Τώρα έκπληκτος διαβάζω για το Δημοτικό Συμβούλιο της ερχομένης Δευτέρας 25 Ιουλίου 2016, ότι το 32ο θέμα είναι για την: «Έγκριση ή μη χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επισκευή – επιδιόρθωση – βελτίωση ξύλινης προβλήτας στην Παραλία Κατερίνης και εργασίες αποκατάστασης κεντρικής πλατείας» (Αριθμός μελέτης 22/2016).

Και ο Εισηγητής είναι ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, που έλεγε ότι δέν χρειάζεται υποδείξεις για να λειτουργήσει (ώς Δήμος)!!!

Τί προέκυψε με τον εργολάβο; Τί προέκυψε με τον Δήμο και την χρηματοδότηση στον εργολάβο για την αποκατάσταση των ζημιών της προβλήτας και ζητούν παράταση εν μέσω καλοκαιριού;

Ο αντιδήμαρχος τά «έψαλε» στον δημότη του Facebook λέγοντας: «Ο Δήμος Κατερίνης δεν περιμένει τις υποδείξεις Δημοτών για να λειτουργήσει»!

Εάν έτσι λειτουργεί τελικά ο Δήμος κύριε Κυραϊλίδη, τότε χρειάζεστε τις υποδείξεις των δημοτών και με το παραπάνω, μήπως και τελικά λειτουργήσετε.

Απομένει να ιδούμε την ερχόμενη Δευτέρα το σκεπτικό και την αιτιολογία για την παράταση περαίωσης του έργου της προβλήτας.

[Δείτε το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 25.07.2016 για το θέμα της προβλήτας]

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment