ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ!!! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ…

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2016)

 

Λύθηκε για κάποιους το εργατικό ζήτημα και εξαλείφθηκε η ανεργία και στην Πιερία. Αυτό μάλλον υπονοεί η κίνηση της Αντιπεριφέρειας Πιερίας (και κάθε Περιφερειακής Ενότητας της χώρας) να φέρει εργάτες από τρίτες χώρες (πιθανόν και λαθρομετανάστες) για εξαρτημένη και εποχική εργασία, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας απέστειλε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ…

%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

facebook:www.facebook.com/pepierias

τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

 

                                                           Κατερίνη, 8 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την απασχόληση με μετάκληση πολιτών τρίτων χωρών

Σύσκεψη υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, με θέμα την εκτίμηση του αριθμού των θέσεων για εξαρτημένη και εποχική εργασία, αλιεργάτη ή απασχόληση ατόμων υψηλής ειδίκευσης, που θα καλυφθούν με τη διαδικασία της μετάκλησης από πολίτες τρίτων χωρών κατά τα επόμενα δύο έτη,  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, 4ος  όροφος).

Στη σύσκεψη καλούνται να παραστούν οι εργοδοτικοί φορείς που εδρεύουν στα διοικητικά όριά της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και στον τομέα αρμοδιότητας τους να καταθέσουν την εκτίμησή τους για τον αριθμό των πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι είναι αναγκαίο να εισέλθουν με σκοπό την εργασία κατά τα δύο επόμενα έτη.

 

Και εις ανώτερα λοιπόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

banners-pieria-tv-movie_snapshot

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο