Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης: «Δεν ήμασταν εμείς με τις μολότοφ. Παραπληροφόρησε η Αστυνομία τον ΣΚΑΪ».

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (20-04-2020)

 

Σε ρεπορτάζ τού ΣΚΑΪ για τις συλλήψεις ατόμων με μολότοφ, κροτίδες και λοστό, το Σάββατο τής Ανάστασης στον Ναό τής Αγίας Άννας, αναφέρθηκε εσφαλμένα η ομάδα «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης» ώς οι συλληφθέντες και την πληροφορία αυτή την έδωσε η Αστυνομία Κατερίνης όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Αυτό εξόργισε την ομάδα «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης», όπου πρωταγωνιστούσαν με συλλαλητήρια κατά του ξεπουλήματος τής Μακεδονίας μας, και ζητούν από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, με Αστυνομικό Διευθυντή τον κο Γεώργιο Τζήμα, να ανακαλέσει και να διορθώσει την παραπληροφόρηση που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό στέλνοντας διορθωτική επιστολή όπου και υποχρεούται ο ΣΚΑΪ να αποκαταστήσει το όνομα τής ομάδας αυτής, ειδάλλως θα υποστούν τις νομικές συνέπειες.

Γράφουν οι «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης»:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ 20:00 αναφέρθηκε η ομάδα μας σαν οργανωτές των επεισοδίων στην Κατερίνη το βράδυ της Αναστάσεως.
Ενημερώνουμε πως δεν έχουμε ουδεμία σχέση με το συμβάν και καλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας να διορθώσει τις λάθος πληροφορίες που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31