ΕΛΛΑΣ -ΡΩΣΙΑ- ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Πρόταση.

 

Αξιότιμοι  Κύριοι της Κυβερνήσεως,

Εν όψει επισκέψεως του Προέδρου Δημοκρατίας στη ΡΩΣΙΑ, τολμώ να προτείνω τα εξής.

Ευρισκόμενοι προ Τουρκικής επιθετικότητας, και εχθρότητας από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ- Ε.Ε. & ΗΠΑ, φροντίστε να έχετε  καλές σχέσεις με τη Ρωσία, για το συμφέρον της Πατρίδας. Θα τολμούσα να έλεγα  στρατιωτική συμμαχία  με  τη  Ρωσία. Δεν έχουμε άλλη λύση. Είμαστε μόνοι.

ΕΛΛΑΣ -ΡΩΣΙΑ- ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!

Η Ρωσία θα μας χρειαστεί, μην απομακρύνεστε από αυτήν… Τρείς επισκέψεις «Ελλήνων» Πρωθυπουργών στη Μόσχα, ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ, κατέληξαν σε τραγωδία διπλωματικών σχέσεων, λόγω σαμποτάζ των Δυτικών Σιωνιστικών Δυνάμεων, και υποτέλειας των δικών μας πολιτικών. Η αγανάκτηση υπερχειλίζει από την εχθρική συμπεριφορά των Σιωνιστών Δυτικών «συμμάχων» & «εταίρων» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Πρέπει επιτέλους οι «Έλληνες» πολιτικοί να καταλάβουν ότι, Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. είναι εχθρικές δυνάμεις προς τον Ελληνισμό. Συνεργαζόμενοι με το εχθρικό ΝΑΤΟ, διαπράττετε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!

Οι Τούρκοι (ΝΑΤΟ), θα επιτεθούν στο Αιγαίο, κατόπιν διαταγής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ώστε να αποκλείσουν τη Ρωσία από το Αιγαίο, και τα στενά Δαρδανέλια-Βόσπορος.

Η ΡΩΣΙΑ έχει άμεσο ενδιαφέρον για το Αιγαίο λόγω Εθνικής ασφαλείας!!! Δώστε Ναυστάθμους & Αεροδρόμια στο Αιγαίο στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, έτσι οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν!!! Τα αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου μην τα πουλάτε στους Γερμανούς!!!

ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

Η ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, θα γίνει ασπίδα για τον Ελληνισμό! Οι Τούρκοι λειτουργούν σαν πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης!!

Αυτό αποδεικνύει η πολιτική τους στη Μέση  Ανατολή. Οι Τούρκοι επειδή έχασαν το Κουρδιστάν θέλουν «ισοδύναμα» στο Αιγαίο-Νησιά-ΑΟΖ

Οι χώρες της Δύσεως & ΝΑΤΟ διάκεινται  εχθρικά προς την Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύει η μέχρι σήμερα εχθρική πολιτική τους προς την Ελλάδα.

Βλέπε χρεοκοπία που αυτοί προκάλεσαν, και λαθρομετανάστευση. Κοιτάνε στην αρπαγή του Εθνικού μας πλούτου, και στην εκμετάλλευση της Ελλάδος!!! (Βλέπε αρπαγή ΧΡΥΣΟΥ Χαλκιδικής με αποικιοκρατικές συμβάσεις).

Βλέπουν την Ελλάδα σαν αποικία της Ε.Ε.

Εάν ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα, προχωρείστε σε  προσέγγιση με τη Ρωσία. Οι ΗΠΑ , Ευρώπη, & ΝΑΤΟ, είναι πιόνια,  μαριονέτες, & ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Σταδιακά απομακρυνθείτε από τη Σιωνιστική  Δύση και ΝΑΤΟ!!! Παραμερείστε τα προσωπικά σας αισθήματα προς το ΝΑΤΟ & Ε.Ε. & Η.Π.Α. Μην ξεχνάτε ότι είσθε Έλληνες!!! Προβείτε σε διαγραφή του αέναου, επαχθούς, & επονείδιστου χρέους.

Διώξτε το ΝΑΤΟ,- ΔΝΤ, & τις Τρόϊκες.

Σκίστε τα Μνημόνια. Διαγράψτε το ΧΡΕΟΣ!!

Εάν τολμούν οι Σιωνιστές Δυτικοί ας έλθουν. Με τη ΡΩΣΙΑ εδώ θα το σκεφθούν πολύ… Μόνον έτσι θα σώσετε την Ελλάδα, το Αιγαίο, τα νησιά, και την Α.Ο.Ζ. με τον εθνικό μας πλούτο.

Έλληνες, ξεχάστε Τσίπρες, Κυριάκους, Ποτάμια, Φώφες, κ.λ.π. Αυτοί είναι ταγμένοι στον Παγκόσμιο Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Σιωνιστικής Δικτατορίας!!! Αυτοί έχουν πατρίδα τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο Παγκόσμιος Δικτάτορας μας κλέβει το χρυσό των Αρχαίων Μακεδόνων στη Χαλκιδική, και μας χρεοκόπησε. Το Δόγμα του Σοκ εφαρμόζεται επάνω στους Έλληνες από το παγκόσμιο Δικτάτορα.

(Βλέπε συνομιλίες Σόϊμπλε-Τσακαλώτου, όπου ο Τόμσεν μπήκε σφήνα, ενεργώντας για λογαριασμό των δανειστών του Εβραίου Κοσμοκράτορα Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.)

Στην Ουκρανία οι κυβερνώντες είναι όλοι τους Εβραίοι Σιωνιστές πιόνια του παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Σε αυτούς πάτε να δώσετε στρατιωτική βοήθεια;;; Διακινδυνεύετε την ασφάλεια της πατρίδος.

Σας δίνουν όπλα οι Αμερικανο-Εβραίοι , για να τα δώσετε στους Ουκρανο-Εβραίους, διακινδυνεύοντας την Ελληνο-Ρωσική φιλία. Τόσο Μ@@@@@ς & προδότες είσθε…

Οι Ιρανοί (Πέρσες) όταν οι Αμερικανο-Εβραίοι παρεβίασαν τα χωρικά τους ύδατα τους συνέλαβαν!!! Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη, και όχι οι αποικίες………

Αποικία καταντήσατε την Ελλάδα!!!

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία αποβλέπει σε  Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ως πότε θα κρατάμε υποτελή στάση;;; Επιτέλους τολμήστε Εθνική πολιτική. Ως πότε πια κακομοίρηδες;;; Ως πότε  στα τέσσερα;;;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Στείλτε μήνυμα-ΝΟΤΑΜ στη Τουρκία ότι όποιο αεροπλάνο ή πλοίο παραβιάσει τον Εθνικό μας χώρο, θα καταρρίπτεται, ή θα βυθίζεται!!!

Βάλτε πυραύλους σε όλα τα νησιά του Αιγαίου!!! (Πυραύλους εδάφους-αέρος,- εδάφους-θαλάσσης). Τα νησιά μας είναι Αεροπλανοφόρα!!! Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον!!!

 

Αντώνης  Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αναλυτής  Γεωπολιτικής
Αρθρογράφος  ΜΜΕ

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment