ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ στις… καραμέλες και τα καθρεφτάκια!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20-06-2019)

 

Η καταστροφή τής Ελλάδας θα είναι μιά αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα κάνει ότι θέλει δίχως έλεγχο.

Παράδειγμα η μέχρι πρότινος κυβέρνηση Τσίπρα όπου οι ΑΝΕΛ αποχώρησαν αφού συνέβαλλαν στην καταστροφή μας, αλλά κάποιοι καλοθελητές τυχάρπαστοι και μεμονωμένοι, προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ δίδοντας του δύναμη να ψηφίζει κατάπτυστους Νόμους κατά τών Ελλήνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στην ψήφο σας. Μικρά κόμματα στην Βουλή που θα μπορούν να βάζουν φρένο στην ξέφρενη προδοτική -για την Ελλάδα- πορεία που εξυπηρετεί τά σχέδια τών Αμερικανών και Γερμανών και κατ’ επέκτασιν όλων τών ξένων εχθρών τής Ελλάδος, όπως είναι το ξεπούλημα τής Μακεδονίας, τής Θράκης, τού Αιγαίου, τού φυσικού και ορυκτού πλούτου τής χώρας μας, τις αλόγιστες ιδιωτικοποιήσεις, την συντήρηση τής γραφειοκρατίας, τών δυσβάστακτων φόρων κλπ.

Κανείς έως τώρα, αρχηγός ή υποψήφιοι κομμάτων, δέν βγήκαν ανοικτά να παρουσιάσουν ένα καθαρό πρόγραμμα παρά μόνον με αοριστολογίες και σταχυολογήματα κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ανεγκέφαλους…!

Όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι και ερχόμενοι από το πουθενά υποψήφιοι, κύριο μέλημα τους είναι είτε μιά βουλευτική ασυλία για να καλύψουν τις πομπές τού παρελθόντος στην ιδιωτική τους ζωή, στην… Δημαρχία τους, στο επάγγελμα τους, καθώς και ο παχυλός μισθός τού βουλευτή που ούτε στον ύπνο τους δέν είδαν. Εξαιρώ λογικά κάποιους άξιους που δυστυχώς είναι μετρημένοι αλλά αξίζουν την υποστήριξη μας.

Η υφαρπαγή ψήφων με δόλια μέσα και φρούδες υποσχέσεις, είναι ποινικό αδίκημα αλλά χρειάζονται και εισαγγελείς μέ… «ούμπαλα» να βάλουν φρένο στον πολιτικό κατήφορο που αποσκοπεί στην υποδούλωση τών Ελλήνων.

Αύριο έβγαλες αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία για παράδειγμα (φευ)! Μεθαύριο όμως δέν θα μπορείς να βγείς στους δρόμους διεκδικώντας το δικαίωμα σου στην ζωή διότι η δικτατορική (όπως τού Τσίπρα) στάση τής κυβέρνησης θα σου στέλνει τά ΜΑΤ και την Ευρωπαϊκή αστυνομία καταστολής και θα σε τσακίζει άσχετα που εχθές σέ έγλυφε και σου έδινε «καραμέλες και καθρεφτάκια». Δηλαδή, να πούμε και τά πράγματα όπως έχουν, ο Έλληνας δυστυχώς κατάντησε μόνο για «καραμέλες και καθρεφτάκια» και τέτοια μάλλον τού αξίζουν. Αυτό θα αποδειχθεί στις 8 Ιουλίου εάν δούμε αυτοδύναμη (δικτατορική) κυβέρνηση στην Ελλάδα και δέν βάλουμε μικρά κόμματα ώς αντιστάθμισμα στον κατήφορο μας.

Μήν ξεχνάμε ότι, η Νέα Δημοκρατία και τό ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάστηκαν από τον Ελληνικό λαό με συνέπεια να φέρουν στην εξουσία τόν ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα απογοητευμένοι από το λάθος τους καλούνται οι Έλληνες να ξαναφέρουν στην εξουσία αυτούς πού… αποδοκίμασαν!!! Εάν γίνει αυτό τότε θα συμβεί εις αυτούς το της αληθινής Βιβλικής παροιμίας, «Ο κύων επέστρεψεν εις το ίδιον αυτού εξέραμα», και, «ο χοίρος λουσθείς επέστρεψεν εις το κύλισμα του βορβόρου» (2’ Πέτρου 2:22), δηλαδή, ο σκύλος επέστρεψε στον εμετό του και το γουρούνι ενώ τό έλουσαν επέστρεψε στην λάσπη του. Με αυτό δυστυχώς «θα είναι τά έσχατα χειρότερα τών πρώτων».

Πολιτικός θάνατος στους ανθέλληνες και προδότες τού Έθνους.

Ας δώσουμε ζωή σε κάθε μικρό κόμμα που παρουσιάζει καθαρό πρόγραμμα και θέσεις υπέρ τής Ελλάδος και των Ελλήνων. Φτάνει πια η κομματική και οικογενειακή δικτατορία στην Βουλή, χρειαζόμαστε καθαρούς και έντιμους κυβερνήτες.

Κάποιος Ευρωπαίος σοβαρός πολιτικός αναλυτής, είπε τό εξής σοφό: «Εσείς οι Έλληνες δέν θα πάτε ποτέ μπροστά, διότι πάντοτε πηγαίνετε μπρός-πίσω (εννοούσε πότε ΠΑΣΟΚ πότε Ν.Δ. και τό αντίθετο), για να φτάσετε όμως κάποτε στο τέρμα θα πρέπει να πάτε ζικ-ζακ» (δηλαδή με μικρά κόμματα πηγαίνοντας δεξιά-αριστερά (αυτό σημαίνει ζικ-ζακ) έως ότου φτάσουμε κάποτε στο τέρμα). Είχε μήπως άδικο;;;

 Ας κάνουμε λοιπόν την Ελλάδα “έγχρωμη” και πολυκομματική, και όχι μονόχρωμη κομματική και… δικτατορική! Να ακούγονται φωνές πολλών και όχι μόνον ενός ή λίγων!

ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο