Εμβολιασμό ON AIR Με Άδεια Σύριγγα «Συνέλαβε» η Κάμερα του Καναλιού KFOX14.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (18-12-2020)

 

 

Άλλη μια εικόνα που ενισχύει την… «συνωμοσιολογία» των «ψεκασμένων», όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός αποκαλεί την πλειοψηφία ίσως του Ελληνικού λαού που αντιτίθεται στα απαράδεκτα και δικτατορικά κυβερνητικά μέτρα του εγκλεισμού μας, στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, στην επικίνδυνη για την υγεία μας υποχρεωτική μάσκα στους υγιείς, και σε τόσα άλλα αντισυνταγματικά μέτρα.

Η νέα εικόνα που είδε το φώς της δημοσιότητας από το αμερικανικό κανάλι KFOX14, είναι ο μαζικός εμβολιασμός νοσοκόμων στο νοσοκομείο University of Medical Center of El Paso (TEXAS), όπου με άδεια σύριγγα εμφανίζεται νοσοκόμος τάχα να εμβολιάζεται. Πώς να μην οργιάζει τελικά το «λόμπι των ψεκασμένων» κύριε Μητσοτάκη; Πώς να μην υποψιάζεται ο λαός ότι ένα τέτοιο εμβόλιο θα κάνετε και εσείς με την Μαρέβα Πολωνέζα γυναίκα σας, όπως δηλώσατε;

Πέραν τούτου, για να δικαιολογηθεί το νοσοκομείο για το φιάσκο αυτό, εξέδωσε ανακοίνωση «απολογίας» λέγοντας ότι: «Αφότου εμφανίστηκαν πολλές αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζονται ότι ένα από τα πέντε μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού τα οποία έκαναν το εμβόλιο Κορωναϊού την (περασμένη) Τρίτη ότι δεν έλαβε πλήρη δόση εμβολίου, θέλουμε να εξαλείψουμε κάθε αμφιβολία που προέκυψε ότι δεν εμβολιάστηκε πλήρως και να ενισχύσουμε περαιτέρω την εμπιστοσύνη στη διαδικασία εμβολιασμού. Ο εν λόγω νοσοκόμος εμβολιάστηκε και πάλι με την πρώτη δόση του εμβολίου. Το University of Medical Center έλαβε την επιβεβαίωση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Πρακτικών Ανοσοποίησης των ΗΠΑ (ACIP) ότι ο επανεμβολιασμός του νοσοκόμου δεν θα προκαλέσει δυσμενείς επιπτώσεις. Ο νοσοκόμος θα επιστρέψει μετά από τρεις εβδομάδες για να λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου».

Το Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού KFOX14

Έτσι θα εμβολιαστούν δημόσια και ON AIR οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Ομπάμα, Κλίντον και Μπούς; Με τέτοια εμβόλια;

Τα συμπεράσματα λοιπόν στους… μη ψεκασμένους!!!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο