ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(13-09-2019)

 

Πάνω από έναν χρόνο τώρα η Δήμος Κατερίνης μετέφερε τον καταυλισμό των Ρομά σε άλλο σημείο τής πόλης με την υπόσχεση ότι θα τούς επαναφέρει στα πρότερα κτίζοντας τους και οικίσκους για να ζούνε αξιοπρεπώς, όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβάλλει και χρηματοδοτεί.

Εδώ και έναν χρόνο όμως, η ΔΕΗ τοποθέτησε κολόνες ηλεκτρισμού για να ηλεκτροδοτήσει τον καταυλισμό, αλλά μάλλον ξέχασε να συνδέσει το ρεύμα και παρέμεινε απλά στις κολόνες.

Αναγκάζονται λοιπόν οι Ρομά να παίρνουν ρεύμα από άλλες κολόνες που απέχουν δεκάδες μέτρα μακρυά από τον καταυλισμό.

Μου κατήγγειλαν λοιπόν το πρόβλημα τους και σήμερα το μεσημέρι -μη αντέχοντας άλλο πλέον τον εμπαιγμό και την κοροϊδία- με παρουσία αστυνομικών βγήκαν στον δρόμο διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο τους.

Θα δοθεί συνέχεια καθώς μου λένε και θα παρακολουθώ τις κινήσεις τους μήπως και δοθεί ένα τέλος στον «γολγοθά» των ανθρώπων αυτών όπου πολιτεία και κοινωνία τούς περιθωριοποίησε.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31