ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠ: ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Σημ. τής Διαδικτυακής www.sporeas.tv:

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: κα ποιε πντας, τος μικρος κα τος μεγλους, κα τος πλουσους κα τος πτωχος, κα τος λευθρους κα τος δολους, να δσιν ατος χραγμα π τς χειρς ατν τς δεξις π τ μτωπον ατν,

κα να μ τις δνηται γορσαι πωλσαι ε μ χων τ χραγμα, τ νομα το θηρου τν ριθμν το νματος ατο.

δε σοφα στν: χων νον ψηφιστω τν ριθμν το θηρου, ριθμς γρ νθρπου στν: κα ριθμς ατο ξακσιοι ξκοντα ξ (666) [Αποκάλυψις Ιωάννου: 13′ 16-18].

Εάν πεί κάποιος ότι εκπληρώθηκε η προφητεία αυτή θα πέσει έξω. Δέν αμφισβητεί ουδείς όμως γνώστης της Βίβλου ότι η Προφητεία αυτή άρχισε να “ξετυλίγεται” στις μέρες μας.

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

 

Ακολουθεί τό άρθρο δημοσιευμένο τον Νοέμβριο του 2012, όμως πάντα επίκαιρο εφόσον οι εξελίξεις τρέχουν ταχύτατα:

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ!Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά, στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ. Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.

Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου, γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα…

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ! 2Δείτε το βίντεο της Master Card για την «επανάσταση» της πληρωμής μέσω κινητών τηλεφώνων σε ολόκληρο τον κόσμο! Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι» πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. «Ποιο είναι το επόμενο βήμα;», ρωτάει στο τέλος, ο αφηγητής του βίντεο. «Μείνετε συνδεδεμένοι γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε…».

Το πράγμα πάει κάπως έτσι :

Η συνέχεια στο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

 


Μοιραστείτε το Άρθρο