ΕΝΑ «ΤΑΠΕΡΑΚΙ» ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ.

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (17-03-2020)

 

Έρημη πόλη θυμίζει και η Κατερίνη, όπως άλλωστε και άλλες πόλεις ανά την επικράτεια.

Οι καφετέριες που άλλοτε έσφυζαν από νεολαία, συμμορφώθηκαν με τις απαγορεύσεις τής κυβέρνησης και παραμένουν κλειστές. Όχι όμως όλες, όπου μπορείτε να παραγγείλετε τον καφέ στην πόρτα σας.

Πέραν τούτου, αρκετοί πολίτες παίρνουν τά απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον Κορωναϊό, φορώντας γάντια και μάσκες προσώπου.

Καταστηματάρχες εστίασης πρέπει να τηρούν τούς όρους προφύλαξης όπως κάνει και το γνωστό μας μαγειρείο «ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ» επί της οδού 16ης Οκτωβρίου.

Προχώρησαν δε πολύ περισσότερο οι ιδιοκτήτες όπου και μετρούν με ειδικό θερμόμετρο την θερμοκρασία στούς πελάτες εάν και εφόσον το επιθυμούν, πρίν εισέλθουν στο κατάστημα.

Τις ημέρες αυτές που όλοι πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις των ειδικών, μια καλή ευκαιρία στην διατροφή μας είναι και «ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ» με τις νοστιμιές τής Αναστασίας, όπως άλλωστε και τόσα άλλα εστιατόρια και μαγειρεία.

Στο «ΤΑΠΕΡΑΚΙ» μπορείτε να παραγγείλετε το φαγητό σας εάν δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι, και σε λίγα λεπτά θα το έχετε στην πόρτα σας με παραγγελίες άνω των 10 ευρώ.

Λέμε ναι στην προφύλαξη αλλά…

όχι στον πανικό και στην υπερβολή.

Και ο Κορωναϊός «μπόρα είναι και θα περάσει», όπως τόσες άλλες μπόρες.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930