ΕΝΑ «ΤΑΠΕΡΑΚΙ» ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (17-03-2020)

 

Έρημη πόλη θυμίζει και η Κατερίνη, όπως άλλωστε και άλλες πόλεις ανά την επικράτεια.

Οι καφετέριες που άλλοτε έσφυζαν από νεολαία, συμμορφώθηκαν με τις απαγορεύσεις τής κυβέρνησης και παραμένουν κλειστές. Όχι όμως όλες, όπου μπορείτε να παραγγείλετε τον καφέ στην πόρτα σας.

Πέραν τούτου, αρκετοί πολίτες παίρνουν τά απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον Κορωναϊό, φορώντας γάντια και μάσκες προσώπου.

Καταστηματάρχες εστίασης πρέπει να τηρούν τούς όρους προφύλαξης όπως κάνει και το γνωστό μας μαγειρείο «ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ» επί της οδού 16ης Οκτωβρίου.

Προχώρησαν δε πολύ περισσότερο οι ιδιοκτήτες όπου και μετρούν με ειδικό θερμόμετρο την θερμοκρασία στούς πελάτες εάν και εφόσον το επιθυμούν, πρίν εισέλθουν στο κατάστημα.

Τις ημέρες αυτές που όλοι πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις των ειδικών, μια καλή ευκαιρία στην διατροφή μας είναι και «ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ» με τις νοστιμιές τής Αναστασίας, όπως άλλωστε και τόσα άλλα εστιατόρια και μαγειρεία.

Στο «ΤΑΠΕΡΑΚΙ» μπορείτε να παραγγείλετε το φαγητό σας εάν δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι, και σε λίγα λεπτά θα το έχετε στην πόρτα σας με παραγγελίες άνω των 10 ευρώ.

Λέμε ναι στην προφύλαξη αλλά…

όχι στον πανικό και στην υπερβολή.

Και ο Κορωναϊός «μπόρα είναι και θα περάσει», όπως τόσες άλλες μπόρες.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο