ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΝΕΙΜΕ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(11/09/2018)

 

Με την σημερινή (11.09.2018) έναρξη τής νέας σχολικής χρονιάς, κλιμάκιο τής Τροχαίας Κατερίνης επισκέφθηκε το 6ο Δημοτικό Σχολείο τής πόλης όπου και διένειμε ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές και γονείς.

Το φυλλάδιο με τίτλο «ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ» δίνει χρήσιμες πληροφορίες σε γονείς και μικρούς μαθητές πώς θα πρέπει να περπατούν στον δρόμο και πώς να συμπεριφέρονται όταν και εάν οδηγούν ποδήλατο.

Η μία πλευρά τού φυλλαδίου απευθύνεται στους γονείς και η άλλη πλευρά στους μαθητές με μια άψογη ενημέρωση αμφοτέρων.

Ο Αστυνομικός διευθυντής τής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κατερίνης κος Γιώργος Τζήμας, έκανε δηλώσεις για την σημερινή ημέρα τής νέας σχολικής χρονιάς και για την ετοιμότητα των αστυνομικών οργάνων στην ασφαλή προσέλευση των μαθητών στα σχολεία.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς όπου ακούστηκε και το πρώτο κουδούνι, ενώ συγκίνηση προκάλεσαν οι γλυκιές φωνούλες των μαθητών που έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο στην έπαρση τής Ελληνικής σημαίας.

Αρνητική εντύπωση έκανε σε πεζούς και οδηγούς οι εργασίες από άνδρες τού Δήμου Κατερίνης όπου και επέλεξαν την ημέρα έναρξης τής νέας σχολικής χρονιάς να βάψουν τις διαβάσεις πεζών μπροστά από το σχολείο, κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την πρόκληση κυκλοφοριακού κομφούζιου.

Άγνωστο παραμένει γιατί ο Δήμος Κατερίνης αντί να μεριμνήσει να έχει έτοιμη και βαμμένη την διάβαση πεζών μπροστά από το σχολείο, έστειλε τελευταία στιγμή το συνεργείο του ενώ η αποπνικτική μυρωδιά τής μπογιάς έγινε ενοχλητική στους περαστικούς και την ώρα που τα παιδάκια τού Δημοτικού προσέρχονταν με τους γονείς τους στο σχολείο.

Άνδρας τής Τροχαίας έκανε παρατήρηση στο συνεργείο τού Δήμου λέγοντας τους πως λάθος ημέρα διάλεξαν για τις εργασίες αυτές, με συνέπεια οι υπάλληλοι τού Δήμου να σταματήσουν και να αποχωρήσουν αφήνοντας για άλλη μέρα πιθανόν το τελείωμα τού βαψίματος.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο