ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΊΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(28-06-2019)

 

Σκίτσο διαδικτύου

«Με ζάλισε» -μου κατήγγειλε κάποια κυρία- «με τά τηλεφωνήματα το επιτελείο τού Σάββα Χιονίδη» (τέως δημάρχου Κατερίνης και νυν υποψηφίου βουλευτή Πιερίας με την Νέα Δημοκρατία).

«Με παίρνουν στο κινητό μου ζητώντας μου να ψηφίσω για βουλευτή τον Χιονίδη και ώς αντάλλαγμα μου λένε ότι θέλετε μπορείτε να περάσετε από τά γραφεία μας να σας εξυπηρετήσουμε”» (Ρουσφέτι πρό… εκλογής του!!!). «Με ξαναπήρατε τηλέφωνο», τούς είπε η κυρία, «και σας είπα ότι δεν αποφάσισα ακόμα τί θα ψηφίσω, γιατί με ενοχλείτε συνεχώς;»

Αυτή είναι η τακτική Χιονίδη και άλλων ίσως υποψηφίων, να παρανομούν εφόσον απαγορεύεται η τηλεφωνική παρενόχληση τύπου Marketing (όπως είναι και η ψηφοθηρία) διότι καταπατούν την ελευθερία μας δίχως την συγκατάθεση μας να δεχόμαστε τέτοιου είδους ενοχλητικά τηλεφωνήματα.

Ο κύριος Χιονίδης ας βρεί άλλον τρόπο επικοινωνίας, να επισκέπτεται δηλαδή προσωπικά ή ομαδικά τούς εν δυνάμει ψηφοφόρους και όχι να τους παρενοχλεί τηλεφωνικά, και να βάλει διαφημίσεις στα τοπικά ΜΜΕ. Είπαμε, μετά την αποδοκιμασία του στην δημαρχία από τους δημότες τής Κατερίνης, ο καημός του πλέον είναι το βουλευτιλίκι που προσφέρει και… βουλευτική ασυλία! (άσχετα που μας παραμύθιαζε ότι δεν πρόκειται να κατέβει για βουλευτής και κατηγορούσε όσους το υποστήριζαν, ώς fake news). Απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο όμως με παράνομους τρόπους να ενοχλεί πολίτες!!!

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο