Επίσκεψη της Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα στο ΕΚΑΒ Πιερίας

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ

Βουλεύτρια Πιερίας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα στο ΕΚΑΒ.

Εκεί, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη κ. Χαρίση Δέσποινα και τους υπόλοιπους εργαζόμενους για τη δομή, τη σύνθεση και τα τρέχοντα προβλήματα.

Μεταξύ άλλων κατατέθηκε ο προβληματισμός των εργαζομένων και η διαφοροποιημένη βούλησή τους, όσον αφορά τη σχεδιαζόμενη δημιουργία ενός κέντρου επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, κέντρο που επιχειρείται να εποπτεύει όλους τους όμορους νομούς. Τονίστηκε ακόμη η αναγκαιότητα υπογραφής σύμβασης με την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον ΑΕ.»  καθώς και η αντίστοιχη απαραίτητη δημιουργία και στελέχωση θέσεων εργασίας, προκειμένου τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να επιτελούν ακόμη πιο αποτελεσματικά το έργο τους στην ΠΑΘΕ και τις νεοκατασκευασθείσες σήραγγες του αυτοκινητόδρομου.

Η βουλεύτρια, αναγνωρίζοντας ότι τα πληρώματα του ΕΚΑΒ αποτελούν ανθρώπινο δυναμικό που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της υγείας και αντιλαμβανόμενη την αγάπη και την προσήλωση των εργαζομένων στο λειτούργημα που επιτελούν, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα στα αρμόδια υπουργεία και πρότεινε -με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων- να υπάρξει ειδική συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων, με ειδικό θέμα την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα και περίθαλψη.


Μοιραστείτε το Άρθρο