ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (Φωτορεπορτάζ)

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(11-06-2019)

 

Σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 τελείωσε η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων με την σταυροφορία στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τού Δήμου Κατερίνης.

Αυτό που επικράτησε στην επανακαταμέτρηση, ήταν η μεγάλη απόκλιση τών σταυρών προτίμησης σε κάποιους υποψηφίους οι οποίοι δεν καταγράφηκαν στην πρώτη καταμέτρηση, άγνωστο γιατί (ή μήπως… γνωστό;) και κατά συνέπεια εφόσον τελείωσε η όλη διαδικασία και παραδόθηκε το αποτέλεσμα στον προεδρεύοντα, την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα.

Υποψίες δημιουργήθηκαν για πιθανή νοθεία, όταν κάποιοι υποψήφιοι ήταν βέβαιοι για κάποιους σταυρούς (συγγενών και μή) που θα έπαιρναν σε κοινοτικά διαμερίσματα και δεν πήραν ούτε έναν σταυρό. Αυτό δημιούργησε την ανάγκη επανακαταμέτρησης όπου και αποκαλύφθηκε -αν όχι η νοθεία- η παράληψη ή το λάθος στο να αποδώσουν τους σταυρούς στους υποψήφιους που τους ανήκαν.

Η όλη διαδικασία έχει να κάνει με τούς υποψηφίους συμβούλους και δεν έχει επιπτώσεις στους υποψηφίους δημάρχους όπου το αποτέλεσμα μίλησε πρό πολλού με νικητή τον νέο δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

Αξίζει να σημειώσω και την αγανάκτηση τών εθελοντών καταμέτρησης όπου επί ώρες περίμεναν στον διάδρομο τού Δικαστικού Μεγάρου για να έρθει ή στιγμή που θα μπούνε στην δικαστική αίθουσα για την επανακαταμέτρηση.

 

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο