ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

14-11-2019)

ΦΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία επιχειρηματία τής πόλης μας, το πρωΐ τής Πέμπτης 14/11/2019, και επί τής οδού Κλεισούρας στην Κατερίνη, μαύρος λαθρομετανάστης, από αυτούς που μαζεύει εδώ ο Δήμος μας και η ΜΚΟ τής οδού Θεσσαλονίκης, επιτέθηκε στις 9.30 το πρωΐ σε γυναίκα χουφτώνοντας την και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η γυναίκα αντιστάθηκε έντρομη και έβαλε τίς φωνές με αποτέλεσμα ο λαθρομετανάστης να τραπεί σε φυγή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιχειρήσει και πάλι επίθεση βιασμού με την πρώτη ευκαιρία εάν δεν τον εντοπίσει η αστυνομία και τον στείλει από εκεί που ήρθε, όπως και κάθε λαθροεισβολέα από αυτούς που μαζεύει εδώ η γνωστή πλέον ΜΚΟ τής Κατερίνης και ο Δήμος μας που κάνει τά στραβά μάτια στο έγκλημα τούτο.

Αύριο ίσως να είναι η κόρη σου φίλε δημότη στην θέση αυτής της γυναίκας η οποία έντρομη κατέφυγε στο γυμναστήριο τού Γιώργου Κωνσταντινίδη ο οποίος και έκανε γνωστό το θέμα με την ανάρτηση του στο Facebook.

Δυστυχώς, όταν κρούω τον κώδωνα τού κινδύνου γι’ αυτά τά ανώμαλα στοιχεία τού Ισλάμ, κάποια παπαγαλάκια τού συστήματος επαναστατούν ώς δήθεν αλληλέγγυοι και ψυχοπονιάρηδες. Σε λίγο που θα έρθει το πρόβλημα και στην πόρτα των παιδιών τους, και ειδικά στις κόρες τους ή στις γυναίκες τους, να δούμε πώς θα αντιδράσουν.

Επιβάλλεται στα αστυνομικά όργανα τής πόλης μας να τον εντοπίσουν αυτόν για να απαλλάξουν την πόλη μας από τά χειρότερα, ειδάλλως θα αποδοθεί συνυπευθυνότητα σε κάποιους για ότι κακό συμβεί.

************************

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019-2020
Μοιραστείτε το Άρθρο