ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(01/07/2018)

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω αναφορά σε επικίνδυνα και ακατάλληλα πεζοδρόμια τής Κατερίνης, αυτό όμως το τελευταίο που μου καταγγέλθηκε στο ύψος τής Α’ Πάροδος Χατζόγλου, δείχνει την επικινδυνότητα τού πεζοδρομίου και κατ’ επέκτασιν την ολιγωρία, ή αν προτιμάτε, την αδιαφορία των υπευθύνων.

Σπασμένα πλακάκια και άλλα να λείπουν από την θέση τους, δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλές πεζοδρόμιο για τους περαστικούς, εφόσον, ιδιαίτερα την νύχτα που δεν φωτίζεται το συγκεκριμένο σημείο, είναι εύκολο να πέσει κάποιος στο ενός μέτρου κενό.

Αναδεικνύουμε το πρόβλημα ευελπιστώντας στην άμεση ανταπόκριση των υπευθύνων για ταχεία αποκατάσταση τού επικίνδυνου αυτού σημείου στην Α’ Πάροδο Χατζόγλου επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης.

Μια πόλη που καυχάται για τις υποδομές της, πρέπει να γνωρίζει ότι δεν αποτελείται μόνο από φαντασμαγορικές φιέστες χρωμάτων και δημιουργία πλατειών (αμφιβόλου κατά τ’ άλλα οικονομικής διαφάνειας), αλλά πρωταρχικός σκοπός θα πρέπει να είναι η ασφάλεια των πολιτών και δη των πεζών με ασφαλή πεζοδρόμια, όπου δυστυχώς μακράν απέχει η Δημοτική μας Αρχή.

 

 

© www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο