ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ -ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Με μιά απλή βόλτα σε δρόμους τής Κατερίνης, είναι πολύ εύκολο να… “θαυμάσεις” τά χάλια των πεζοδρομίων τής πόλεως με τις επικίνδυνες παγίδες που κρύβουν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (8).

Σ’ αυτό το ελεύθερο ρεπορτάζ περπάτησα στις οδούς Νικ. Πλαστήρα και Φαρμάκη, όπου παρατήρησα σωρεία επικίνδυνων παγίδων για τους πεζούς και πολύ περισσότερο για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία που κυκλοφορούν με αναπηρική καρέκλα. Γι’ αυτούς ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης “αγρόν ηγόρασε” και τους εγκατέλειψε στην τύχη τους… έως ότου έλθουν και πάλι οι εκλογές για να τούς “γλύψει” για τα ψηφαλάκια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη. ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (2). ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (3). ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (11). ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (10). ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (9). ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (7). ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (6). ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (5). ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πεζοδρόμια Επικίνδυνα στην Κατερίνη (4).

Φέρνουμε τον Δήμαρχο αλλά και κάθε υπεύθυνο ενώπιον των ευθυνών τους διότι κάποτε με την ασυδοσία τους αυτή θα θρηνήσουμε θύματα, όπως βλέπετε το πόσο εύκολο είναι να συμβεί, από το ρεπορτάζ αυτό του Γιώργου Οικονομίδη για την διαδικτυακή www.sporeas.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο