ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

18 Μαΐου, 2016

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Σε άμεσο κίνδυνο τίθεται η ασφάλεια των μικρών παιδιών που παίζουν στην άκρως ακατάλληλη και επικίνδυνη παιδική χαρά στην οδό Πριάμου στον Σταθμό Κατερίνης.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (2).

Οι σπασμένες τραμπάλες με σπασμένα τα ξύλινα καθίσματα και γεμάτα από αγκίδες που μπορούν να τρυπήσουν το κορμάκι του παιδιού, φιγουράρουν στην εν λόγω παιδική χαρά.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (3).

Η ακαταλληλότητα του χώρου είναι εμφανής και κατά συνέπεια άμεση πρέπει να είναι η παρέμβαση του Δήμου Κατερίνης. Είναι προς τιμήν όμως του Δήμου που προχωρά στην αντικατάσταση 123 παιδικών χαρών στην πόλη, όμως είναι και υποχρέωση του δημοσιογράφου να επισημαίνει την προτεραιότητα που θα πρέπει να δίδεται στις παιδικές χαρές ανάλογα με την επικινδυνότητά τους. Και η παιδική χαρά στην Πριάμου χρίζει άμεσης αντικατάστασης.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (4).

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (5).

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Ο δήμαρχος Κατερίνης κύριος Σάββας Χιονίδης δήλωσε ότι δύο παιδικές χαρές κάθε δύο ή τρείς ημέρες αντικαθίστανται από τα συνεργεία του Δήμου.

Στην διαδικτυακή www.Pieria.tv καταγράφουμε το άμεσο πρόβλημα της οδού Πριάμου και ελπίζουμε στη άμεση ανταπόκριση των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης προς αποφυγήν παιδικού ατυχήματος σε δημόσιο χώρο.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (6).

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (7).

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment