ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 19.06.2017)

 

Θα μπορούσα να αρκεστώ στην γνωστή παροιμία: “Μιά εικόνα χίλιες λέξεις”, όμως δέν μπορώ να μή σχολιάσω τους επικίνδυνους ερασιτέχνες που εκτελούν έργα σε δημόσιο χώρο δίχως τις απαραίτητες προφυλάξεις για πεζούς και οδηγούς. Εκτός εάν επαναπαύονται στην προχειρότητα όπως ο φακός μου την αποτύπωσε.

Στον κυκλικό κόμβο των οδών Σβορώνου και 7ης Μεραρχίας (και σε όλη την Σβορώνου), εκτελούνται έργα (δέν ενδιαφέρει τόσο τί έργα είναι) με συνέπεια, τα ελλιπή μέτρα προστασίας που πήρε η εταιρία κατασκευής στον κυκλικό κόμβο, να θέτουν σε κίνδυνο δίκυκλα επί τω πλείστον που άνετα θα μπορούσε η ρόδα τους να πέσει μέσα στο μεγάλο αυλάκι που έσκαψαν για να περάσουν διάφορα καλώδια και σωλήνες.

Αντί να αποκλείσουν όλη την πλευρά που έσκαψαν, οι κύριοι αυτοί τοποθέτησαν 2-3 πινακίδες και έναν κώνο που αναποδογύρισε από τον αέρα, καθώς και σε μεγάλη τρύπα, που πέφτει και αυτοκίνητο, τοποθέτησαν πρόχειρα έναν κάδο σκουπιδιών που άνετα ο ιδιοκτήτης του μπορεί να τον πάρει.

Οι φωτογραφίες μπορούν να αποδώσουν τις ανάλογες ευθύνες στους υπευθύνους, εάν ιδρώνει τελικά το αυτί κάποιων που τίθενται στην προστασία του πολίτη.

www.Pieria.tv

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο