ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(23/08/2018)

 

Ώς «χαράς ευαγγέλιο» προβάλλονται οι κυκλικοί κόμβοι στην Κατερίνη, και πολυδιαφημίζονται από τον Δήμο Κατερίνης.

Μέχρις εδώ όλα καλά.

Το πρόβλημα απ’ ότι φαίνεται, και η αδυναμία τού Δήμου, είναι η συντήρηση των κόμβων.

Αυτό που παρατηρούμε σε αρκετούς από τους κυκλικούς κόμβους, είναι ότι το τσιμέντο σταδιακά αφανίζεται και προβάλλουν οι σιδεριές, όπως βλέπουμε στα πλάνα μας στον κόμβο προς το Νοσοκομείο Κατερίνης, με αποτέλεσμα τα οχήματα να πατούν επάνω στα σίδερα που εξέχουν και πολύ περισσότερο τά βαρέα οχήματα.

Πέραν τούτου όμως, εάν μεταφερθούμε στον κυκλικό κόμβο τής Περίστασης, αυτόν δηλαδή μετά από το υπόγειο τούνελ και στην ένωση με την αερογέφυρα, βλέπουμε τα χαλάσματα να είναι εμφανή και οι κυβόλιθοι πεταμένοι στον δρόμο, άσχετα που την ώρα τού ρεπορτάζ κάποιος ή κάποιοι τοποθέτησαν τούς κυβόλιθους επάνω στον κόμβο.

Οι πεταμένοι κυβόλιθοι στον δρόμο αποτελούν κίνδυνο τόσο για τά οχήματα όσο και για τούς πεζούς που διανύουν τον πεζόδρομο εφόσον κάποια ρόδα αυτοκινήτου μπορεί πατώντας τους να τους εκσφενδονίσει κτυπώντας τούς πεζούς. Αυτό μπορεί και να επιφέρει ώς και αυτόν τον θάνατο ακόμα, γι’ αυτό και πρέπει άμεσα να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση των χαλασμάτων.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούλ    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031