ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με την νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε την Τρίτη με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το Λύκειο Κορινού καθώς επίσης και το Γυμνάσιο Κορινού.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ 1

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Κατσιαμήτα Αλέξανδρο, Γούτσιο Ραφαήλ, Σεμιτσίδη Γεώργιο, Νταντίνη Κων/νο και με επικεφαλή της διοίκησης τον Υπεύθυνο Τύπου Βασίλη Τσακιρίδη, τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Δημήτρη Αδαμόπουλο και τον προπονητή Νίκο Ζαλίκα επισκέφθηκαν τα παραπάνω σχολεία στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ 2

Η υποδοχή από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με την διεύθυνση των σχολείων τον διευθυντή του Λυκείου κ. Στέφανο Τερζόπουλο, τον διευθυντή του Γυμνασίου κ. Ιωάννη Πούτη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου  να καλωσορίζουν και να χαιρετίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στα σχολεία τους αντίστοιχα. Με τη σειρά τους ο κ. Βασίλης Τσακιρίδης και ο κ. Νίκος Ζαλίκας ευχαρίστησαν όλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στην νεολαία και στους μαθητές με δράσεις, δωρίζοντας στα σχολεία αφίσες των ποδοσφαιριστών της ομάδας ως ενθύμιο της επίσκεψης και εισιτήρια ελευθέρας εισόδου για τους μαθητές στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 15/5/16 και ώρα 17:00 με τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ 4

Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τις ομάδες των μαθητών και των μαθητριών, για την ιστορία του σχολείου νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα Λυκείου και Γυμνασίου. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας αυτόγραφα και  χαρά στους μαθητές και προσκαλώντας και τα δυο σχολεία για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για τη αυλαία του πρωταθλήματος. Δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ 3

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του Λυκείου Κορινού κ. Στέφανο Τερζόπουλο, την διεύθυνση του Γυμνασίου Κορινού κ. Ιωάννη Πούτη, για την πολύ όμορφη φιλοξενία και εύχεται στους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή και καλή επιτυχία στις γραπτές εξετάσεις τους.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 

Επιμέλεια:

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment