ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ. ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΩΣ Ι.Χ. ΣΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(07-08-2019)

 

Το ξαναδημοσίευσα το χάλι τής ΔΕΥΑ Κατερίνης όπου υπάλληλοί της χρησιμοποιούν οχήματα τού Οργανισμού για ιδιωτική χρήση.

Η κάμερα συνεργάτη τής Pieria.tv συνέλαβε σήμερα το βράδυ άλλο ένα όχημα τής ΔΕΥΑΚ όπου καταχρηστικά το χρησιμοποιεί υπάλληλος της σε καθημερινή βάση ώς Ι.Χ. στο χωριό Ρυάκια έξω από το καφενείο τού χωριού. Όλα τά έξοδα τού οχήματος, όπως καύσιμα, ανταλλακτικά, μηχανικές βλάβες κλπ, επιβαρύνουν τούς φορολογούμενους δημότες και όχι τον χρήστη οδηγό εφόσον αυτός βρήκε τον «μήνα που τρέφει τους έντεκα».

Επειδή η απερχόμενη Δημοτική Αρχή Κατερίνης και ο -για λίγο ακόμα- πρόεδρος τής ΔΕΥΑΚ Φώτης Δρούγκας κάνουν τά στραβά μάτια κατακλέβοντας τους φορολογούμενους, ευελπιστούμε ότι, η νέα Δημοτική Αρχή Κατερίνης, με τους Κώστα Κουκοδήμο και Γιώργο Νταντάμη, καθώς και η -από 1η Σεπτεμβρίου- νέα πρόεδρος τής ΔΕΥΑΚ, να βάλουν φρένο σ’ αυτήν την σπατάλη τού δημοσίου χρήματος και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι καταχραστές επιστρέφοντας όσα χρήματα καρπώθηκαν από την «διευκόλυνση» αυτή που τους παρείχε εις γνώσιν του ο πρόεδρος τής ΔΕΥΑ Κατερίνης Φώτης Δρούγκας.

Φτάνει πιά με την ασυδοσία τούτη.

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο