ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ Pieria.tv ΓΙΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(28.04.2018)

 

Μια επώνυμη καταγγελία (τα στοιχεία του καταγγέλλοντος στην διάθεση της Pieria.tv) για τον Δήμο Κατερίνης που επί 10 ημέρες δεν έστειλε απορριμματοφόρο για συγκομιδή σκουπιδιών από την Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα), βάζει σε σκέψεις τον δημότη για την στάση του Δήμου.

Εφόσον ευσταθεί η καταγγελία, ως προς τον αριθμό των ημερών, υποχρεούται ο Δήμος Κατερίνης και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας να δώσουν μια απάντηση για την καταγγελία, η οποία μάς εστάλη -και με φωτογραφία- ώς εξής:

«ΑΙΣΧΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ».

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται ο Δήμος για αργοπορία ή αδιαφορία για τις παραλίες τής πόλης, καθώς και η επιλογή τού χρόνου που τυχόν θα ευαρεστηθεί ο Δήμος να εκτελέσει κάποιες εργασίες, η οποίες γίνονται συνήθως στην καρδιά τής τουριστικής περιόδου με τους τουρίστες να έχουν ήδη επισκεφθεί τις παραλίες μας βλέποντας τους υπαλλήλους τού Δήμου να… εργάζονται για αποκατάσταση ζημιών.

Τα αμάζευτα όμως σκουπίδια θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία εν όψη αυτών των ημερών με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, γι’ αυτό και υποχρεούται ο Δήμος να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς του, εκτός εάν δεν ενδιαφέρεται για τις παραλίες μας, όπως καταγγέλλουν αρκετοί κάτοικοι Παραλίας και Κατερινόσκαλας.

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829