ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Π.Ε.ΟΔΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ.

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (05-03-2020)

 

Ναι μεν προσωρινή η σήμανση στο μικρό κανάλι–γεφυράκι τής στροφής στην παλαιά Εθνική οδό Κατερίνης-Θεσσαλονίκης στο ύψος τού «IKTEO AUTOVISION», προχωρούν όμως οι εργασίες απ’ ότι βλέπουμε μετά και από το ρεπορτάζ τής Pieria.tv όπου επισημάνθηκε η επικινδυνότητα τής στροφής για τους οδηγούς, ελλείψει σημάτων και προστασίας.

Μετά από την εν λόγω προσωρινή σήμανση, θα τοποθετηθούν και τα κατάλληλα τσιμεντένια κολωνάκια όπου θα προστατεύουν τά οχήματα από τυχόν εκτροπές.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έλαβε το «πράσινο φώς» για έργα οδοποιΐας όπου και θα ασφαλτοστρωθεί η Π.Ε.Οδός από Κατερίνη έως και πέραν τού Αιγινίου Πιερίας.

Πέραν τούτου, το επίμαχο κανάλι βλέπουμε να είναι βουλωμένο παντελώς από χώμα μη επιτρέποντας το νερό να ρέει σε περίπτωση βροχής, ενώ στην παρούσα κατάσταση είναι πρώτης τάξεως… «πισίνα», εάν βρέξει. Η απάντηση τής Αντιπεριφέρειας είναι ότι σύντομα θα επιστρατευτεί ειδικό μηχάνημα που θα απομακρύνει όλο αυτό το χώμα κάτω της γέφυρας απελευθερώνοντας το κανάλι.

Επόμενο όμως είναι ότι εφιστάται η προσοχή των οδηγών στην επίμαχη στροφή, όπου συνήθως την παίρνουμε «κλειστή», έως ότου τοποθετηθούν και τα κατάλληλα κολωνάκια.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930