ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(28/02/2019)

 

Παράγινε το κακό στα Σούπερ Μάρκετ της πόλης μας!!!

Πήγα σήμερα σε γνωστό Σούπερ Μάρκετ τής Κατερίνης να αγοράσω τρόφιμα.

Ήρθε η σειρά των κρεάτων και βλέπω τον υπάλληλο με μαύρα γάντια πλαστικά, σκισμένα κιόλας να βγαίνουν δύο δάκτυλα του έξω, και καθάριζε πάγκους πετώντας με τα χέρια του τα περισσεύματα στον σκουπιδοτενεκέ, πιάνοντας ν’ ανοίξει και το καπάκι του με τά γάντια. Με λίγα λόγια βούτηξε τά γάντια του στην βρώμα και δεν είναι η πρώτη φορά που το είδα αυτό.

Ζήτησα κιμά και τηγανιά. Πάει να πιάσει το κρέας με τά ίδια γάντια που «πασπάτευε» τά σκουπίδια πιάνοντας το καπάκι του σκουπιδοτενεκέ. Ευγενικά τού ζήτησα να αλλάξει γάντια για να πιάσει το κρέας μου εφόσον πρίν έπιανε το καπάκι τού σκουπιδοτενεκέ.

Είδα την όψη του ν’ αλλάζει ωσάν να δυσαρεστήθηκε και άλλαξε και τον τόνο τής φωνής του κάνοντας με να αισθανθώ «ένοχος» που ζήτησα κάτι τέτοιο.

Πηγαίνει λοιπόν νωχελικά και αλλάζει τά μαύρα γάντια του και με εξυπηρετεί.

Φωτογραφία διαδικτύου

Αυτό το φαινόμενο το βλέπω συχνά σε διάφορα Σούπερ Μάρκετ.

Τίθεται σε κίνδυνο η υγεία μας από τέτοιους υπαλλήλους που βαριούνται να αλλάζουν τά γεμάτα μικρόβια και βρωμιά γάντια τους, κάνοντας μας να συμπεραίνουμε ότι τά γάντια τους δεν είναι για την δική μας προστασία αλλά να μην λερώνουν τά δικά τους χέρια. Αντιθέτως, δίπλα ακριβώς, στα τυριά, η υπάλληλος για να πιάσει το τυρί φέτα φόρεσε γάντι επάνω στο γάντι και με εξυπηρέτησε, κάτι που αποδεικνύει ότι δέν είναι αρχή τού καταστήματος η οικονομία στα… γάντια αλλά βασίζεται στην ευαισθησία τού υπαλλήλου, εκτός εάν και στό σπίτι του συμπεριφέρεται έτσι βρώμικα.

Τώρα απλά γράφω κείμενο. Την επόμενη φορά, εάν ξαναγίνει μπροστά μου, θα δημοσιεύσω και βίντεο αλλά και το όνομα τού Σούπερ Μάρκετ, όποιο και να είναι αυτό, και ας καυχάται ότι πουλάει… «τόσο φθηνά όσο πουθενά»…!

Φτάνει πιά, παράγινε το κακό. Ας μήν παίζουν με την υγεία του καταναλωτή.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Μάιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031