ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ 10ευρα ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΑ. 1 ΣΤΑ 2 ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΚΡΑΤΣ, ΑΛΛΑ…!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(09-10-2019)

 

Τί γίνεται ρε με δαύτους; Μου λέει φίλος. Γράφουν στο νέο ΣΚΡΑΤΣ των 10 ευρώ ότι 1 στα 2 κερδίζει και τίποτα δεν κέρδισα στα δύο που πήρα με 20 ευρώ. Και δεν είναι η πρώτη φορά, μου λέει. Και άλλες φορές πήρα πάνω από δύο, πότε τρία πότε πέντε ΣΚΡΑΤΣ και κάποια ποσά που κέρδιζα ήταν των 5 ευρώ, των 10 ή των 20 ευρώ. Πάντως όχι πως κέρδιζε ένα στα δύο. Μας δουλεύουν μάλλον, συνεχίζει αγανακτισμένος ο φίλος.

Πράγματι, πήρα τα ΣΚΡΑΤΣ στα χέρια μου και είδα πως έχει δίκιο, στα δύο συνεχόμενα που του κόστισαν 20 ευρώ δεν κέρδισε ούτε πέντε εφόσον δεν είναι αλήθεια ότι ένα στα δύο κερδίζει, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία. Την δικαιολογία όμως θα την έχουν έτοιμη από τον ΟΠΑΠ εφόσον τά «Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.» είναι μέλος τού ΟΠΑΠ.

Η ελπίδα τελικά ακριβοπληρώνεται και αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Μόνο «ξεπαραδιάζεται» ο βιοπαλαιστής κυνηγώντας την ελπίδα για να οικονομάνε κάποιοι άλλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό, εφόσον ο ΟΠΑΠ -ως γνωστόν- πουλήθηκε στο μεγάλο του ποσοστό σε ξένους. Εξακολουθούν όμως στα δελτία να γράφουν «Κρατικό Λαχείο». Από πού Κρατικό ρε σείς;;; Συμμετέχει το Κράτος σε όλο αυτό, εκτός από την «μίζα» που παίρνει και την ονομάζει φόρο; Συμμετέχει για να λέγεται Κρατικό;

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στην… ελπίδα, διότι ώς γνωστόν έρχεται πάντοτε καβάλα σε… χελώνα!!!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο