Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις εορτές των Χριστουγέννων.

 

Για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, εύχομαι σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων, να αγγίξει την ψυχή μας και να χαρίσει χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία στη ζωή μας. Φέτος, να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Χριστού, εμβαθύνοντας, στο πραγματικό μήνυμα των ημερών, για αγάπη, χαρά  και καλοσύνη.

Εύχομαι η Γέννηση του Θεανθρώπου, να γίνει προάγγελος για μια νέα εποχή, προκοπής, δημιουργικότητας και προόδου και το Αστέρι της Βηθλεέμ, να μας φωτίσει, να κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της σύμπνοιας.

Θετικά και αισιόδοξα συναισθήματα, ας κυριαρχήσουν αυτές τις ημέρες στις καρδιές και στις σκέψεις μας, παραμερίζοντας  για λίγο τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα,  που ταλανίζουν τον καθέναν  από εμάς.

Να νιώσουμε τη «μαγεία των Χριστουγέννων», που μας υπενθυμίζει να προσφέρουμε, να μοιραζόμαστε και να αισθανόμαστε,  να αφυπνίσουμε τα ευγενέστερα αισθήματά μας και με αλληλοϋποστήριξη και ανθρωπιά,  να  σταθούμε δίπλα σε συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη, δίδοντας στην έννοια της αλληλεγγύης, πραγματικό νόημα.

Οι μέρες αυτές, πάντα ενδυναμώνουν τις προσδοκίες μας, για έναν καλύτερο κόσμο. Ας αποτελέσουν, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα, την αφετηρία μιας νέας εποχής, καλύτερης για την πατρίδα μας, για τους νέους, με περισσότερη ομοψυχία, ενότητα, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

Με πίστη στις δυνάμεις μας και σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, να δημιουργήσουμε το αύριο, που μας αξίζει, για την Πιερία μας, για την Ελλάδα μας.

 

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου

 

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930