ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ σημα

 Όρθιος στάθηκε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μέσα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και πήρε τη νίκη παίζοντας ωραίο και καλό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δεν έδειξαν μόνο την αξία τους, αλλά και τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που διαθέτουν και δικαιούνται συμπαράσταση από όλους τους Πιεριείς, αφού δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πάντα κάνουν το καλύτερο υπερβαίνοντας τις δυνάμεις τους προκειμένου να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους τρεις ηρωικούς φιλάθλους μας τον Σάββα Παπαδόπουλο, τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο και τον Μιχάλη Δαυϊτίδη για την συγκινητική και ένθερμη παρουσία και υποστήριξή τους στο γήπεδο της Φιλιππιάδας σ΄ ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας που έδωσαν το βροντερό παρόν σ΄ όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα άψογη αθλητική συμπεριφορά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ 1

Για μας η πράξη σας αυτή όλης της αγωνιστικής περιόδου αποτελεί την αρχή να πραγματοποιήσουμε το όνειρο και να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται την Κυριακή 15/5/16 και ώρα 17:00 στο γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας μας για να κλείσουμε νικηφόρα την αγωνιστική περίοδο 2015/2016 με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ 2

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί και να ευχαριστήσει θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, καθώς επίσης και τους επικεφαλείς Αξιωματικούς για την πετυχημένη άρτια αντιμετώπιση και υποδειγματική τήρηση της τάξης, που μας παρείχε  στον  κρίσιμο αγώνα ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΥ τόσο στις κερκίδες όσο και έξω από το γήπεδο πριν και μετά το τέλος του αγώνα.

                                                                                                 Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment