«ΕΦΑΓΕ» Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Β. ΚΗΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ… ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΟΥΚΑΝΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ»

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (09-05-2020)

 

Δεν μείναμε τελικά μόνο στις φήμες, περάσαμε και την πράξη!

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος αντικατέστησε τελικά τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος Ευάγγελο Κήπου, ο οποίος έκανε μεγάλο αγώνα για την εκλογή Κουκοδήμου ώς νέο δήμαρχο, και το πέτυχε, και στην θέση του έβαλε τον Κώστα Τσιουκάνη, νέο εισαχθέντα στην ομάδα Κουκοδήμου προερχόμενος από τον συνδυασμό του τέως δημάρχου Σάββα Χιονίδη που ήταν πολιτικός αντίπαλος τού Κουκοδήμου.

Η εντολή δημάρχου δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια ενώ αναμένεται να αποσταλεί και επίσημα η απόφαση αντικατάστασης στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο Ευάγγελο Κήπου ο οποίος δικαιούται είτε να την δεχθεί είτε να την απορρίψει.

Ακολουθεί η απόφαση στην Διαύγεια.

Η απόφαση αυτή τού κυρίου Κουκοδήμου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο στον συνδυασμό του -καθώς και στον συνδυασμό του εταίρου του Γιώργου Νταντάμη- όσο και στους ψηφοφόρους του.

«Εκλέξαμε Κώστα Κουκοδήμο και με την βοήθεια τού Βαγγέλη Κήπου και καταφέραμε να διώξουμε τον Χιονίδη» λένε στα «πηγαδάκια», «και τώρα ο Κουκοδήμος μας προδίδει απομακρύνοντας από την σωστή θέση τον Κήπου και φέρνει στον συνδυασμό του έναν αντίπαλο μας που θέλαμε και διώξαμε, τον Κώστα Τσιουκάνη, και αμέσως τον κάνει αντιδήμαρχο»!

Πώς όμως αιτιολογείται η βεβαιότητα των δημοτών ότι ο κύριος Κήπου ήταν στην σωστή θέση ώς αντιδήμαρχος Πρασίνου; Απλά διότι… «ένας Κήπου είναι «άρχοντας» τού κήπου γι’ αυτό και οι κήποι τού Δήμου είχαν την τιμητική τους»!

Δεν ξεχνάμε την υπόσχεση τού Κώστα Κουκοδήμου όταν αναλάμβανε τον Δήμο, λέγοντας ότι οι δημότες θα ενημερώνονται τακτικά από τους αντιδημάρχους για τα πεπραγμένα τους στις εκάστοτε αντιδημαρχίες. Η μόνη ενημέρωση όμως ήταν από τον Ευάγγελο Κήπου όπου κάθε τρίμηνο μέσω των τοπικών ΜΜΕ έδινε λογαριασμό στους δημότες για την πορεία τού Πρασίνου και του Περιβάλλοντος. Οι άλλοι αντιδήμαρχοι γιατί δεν το κάνουν εφόσον διαχειρίζονται κρατικό χρήμα; Γι’ αυτό και η προτίμηση των ψηφοφόρων στο πρόσωπο του κυρίου Κήπου, όπου τον μετέθεσε όμως ο δήμαρχος στον αγροτικό τομέα.

Δεν ανέχονται οι ψηφοφόροι κάτι τέτοιες «αλχημείες» και είναι εξοργισμένοι με την απόφαση Κουκοδήμου, επιφυλασσόμενοι για τις επόμενες εκλογές… όπως ακούγεται να λένε.

Πάντως ο δήμαρχος Κατερίνης κύριος Κουκοδήμος σιωπά και δεν απαντάει στα τόσα δημοσιεύματα που μεταφέρουν τις απορίες και τά «γιατί» των ψηφοφόρων. Όταν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει ίσως μάθουμε το πώς και το γιατί.

Υπενθυμίζω στον κύριο Κουκοδήμο την υπόσχεση που έδωσε την βραδιά της εκλογής του στους ψηφοφόρους του μπροστά από το εκλογικό του γραφείο στην πλατεία τής πόλης, ότι θα δώσει συνέντευξη τύπου σε λίγες ημέρες, κάτι που μετά από τόσους μήνες ακόμα περιμένουμε την περιβόητη συνέντευξη τύπου που θα μπορούν οι δημότες να ενημερώνονται για την πορεία του και τις προθέσεις του. Ευκαιρία λοιπόν να απαντήσει και στο ζήτημα Κήπου–Τσιουκάνη! Εάν ποτέ αποφασίσει να καλέσει τους δημοσιογράφους της πόλης.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο