ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(16/01/2019)

 

Νωπές είναι οι ειδήσεις για την σύλληψη νέων που αφισοκολλούσαν σε κολώνες τής Μακεδονίας.

Και στην Κατερίνη αναρτήθηκαν αφίσες με τις φάτσες των βουλευτών μας Χάρη Τζαμακλή, Αστέριου Καστόρη και Μπέττυς Σκούφα με το εύλογο και επίκαιρο ερώτημα: «ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»;

Την επομένη, ώς εκ θαύματος, εξαφανίστηκαν οι αφίσες από τις κολώνες, διότι απλά ο ΣΥΡΙΖΑ διέταξε εφαρμογή τού Νόμου περί αφισοκολλήσεων, εφόσον οι μούρες των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ απεικονίζονταν εκεί και η πρόθυμη αστυνομία υπάκουσε.

Απορίας άξιο είναι γιατί σε άλλες περιπτώσεις αφισοκολλήσεων που ρυπαίνουν και θέτουν σε κίνδυνο τούς οδηγούς αποσπώντας την προσοχή τους, δεν εφαρμόζεται ο Νόμος αλλά η εφαρμογή του έχει ισχύ μόνο για τις φάτσες των Συριζαίων που ερωτώνται εάν θα ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

Σχήμα οξύμωρο ή μήπως τακτικές Χούντας;

Μάλλον το δεύτερο και αυτό αποδεικνύεται από το παρακάτω φωτογραφικό υλικό:

Οι αφίσες των Συριζαίων βουλευτών που τέθηκε αυτόματα σε εφαρμογή ο Νόμος περί αφισοκολλήσεων και απομακρύνθηκαν εν ριπή οφθαλμού:

Οι αφίσες του Δήμου Κατερίνης που ΔΕΝ τέθηκε σε εφαρμογή αυτόματα ο Νόμος περί αφισοκολλήσεων και ΔΕΝ απομακρύνθηκαν εν ριπή οφθαλμού:

Κάθε άλλο σχόλιο μάλλον θα πέσει στο κενό σε καιρούς Συριζαϊκής Δικτατορίας, διότι εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Αυτή είναι η δικαιοσύνη τού ΣΥΡΙΖΑ που πάτωσε στο μείον 5%, και ακόμα “κυβερνάει”…!

© www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930