«ΕΦΟΔΟΣ» ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 04.05.2017

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 04.05.2017)

Σήμερα το μεσημέρι οι δρόμοι της Κατερίνης πλημμύρισαν από οπαδούς και μέλη του Αρτέμη Σώρρα με το κίνημα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Οργανωμένοι με πανό και Ελληνικές σημαίες και με σύγχρονο ηχοσύστημα, διακήρυτταν τα γνωστά συνθήματά τους για τα 600 δίς δολάρια του Αρτέμη Σώρρα που τά χαρίζει στον Ελληνικό λαό για να αποπληρώσει το χρέος του σε δανειστές και εφορία.

Αληθεύει ή όχι ο ισχυρισμός της ύπαρξης των 600 δίς, ο καιρός θα το δείξει, αυτό που απέμεινε όμως στον Ελληνικό λαό, είναι η χλεύη στο κίνημα του Σώρρα, που κάνει τις εν λόγω ενέργειες του μη πιστευτές. Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας εξακολουθεί να κρύβεται από την δικαιοσύνη όπου και καταδικάστηκε σε 8ετή φυλάκιση για χρέος 23.000 ευρώ στον πρώην κουμπάρο του.

Εύλογα ο λαός θέτει το ερώτημα: “Ο Σώρρας με τά 600 δίς δεν έχει 23.000 ευρώ να πληρώσει το χρέος του και θέλει να ξεχρεώσει όλη την Ελλάδα;”

Πέραν τούτου όμως, αρκετοί Έλληνες υποστηρίζουν το κίνημα Σώρρα, πιστεύουν στην ύπαρξη των 600 δίς και ακολουθούν το κίνημα.

Για σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30 το απόγευμα, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ προσκαλεί όλους τους Έλληνες στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ της Κατερίνης, όπου θα δοθεί ομιλία ενημέρωσης για τον τεράστιο πλούτο που έχουμε ώς Έλληνες και αν αποφασίζουμε να ευημερήσουμε εμείς και οι οικογένειές μας.

Απευθυνόμενοι στους λοιπούς Έλληνες, αναγνωρίζουν ότι είναι οι πολλοί και αυτοί οι λίγοι, και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους να ενωθούν με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να ελευθερωθεί η Ελλάδα.

Τέλος, η σημερινή πορεία προκάλεσε και κυκλοφοριακό χάος με κεντρικούς δρόμους να κλείνουν έως ότου περάσουν οι οπαδοί του κυρίου Σώρρα.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο