ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (04-01-2020)

 

Κακό ξεκίνημα τής ημέρας τούτης. Ανοίγοντας το Facebook βλέπω τον λογαριασμό μου προσωρινά κλειδωμένο με οδηγίες πώς να τον ξεκλειδώσω, όπως και έκανα.

Στα μηνύματα μου τα δύο ήσαν ιδιαίτερα: «Η δημοσίευση αυτή -μου λέει το Facebook- παραβιάζει τους Όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά το σπαμ»!!! Ανοίγω να δώ ποιες αναρτήσεις μου δε τους άρεσαν και βλέπω τις εξής δύο:

Η πρώτη, σε κείμενο μου, λέει τά εξής:

«Τυπικά ευχόμεθα “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙ’Α”, όμως, η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Άρχισε με την δολοφονία Ιρανού Στρατηγού».

αναφερόμενος στον θάνατο τού Ιρανού αντιστράτηγου από αμερικάνικο χέρι. Τί δεν άρεσε στους γνωστούς “δικτάτορες”;

Η δεύτερη:

«”Εχθές” λέγαμε καλή πρωτοχρονιά και σήμερα είναι 5η ημέρα του χρόνου. Το πώς θα περάσει και αυτή η χρονιά δέν θα το καταλάβουμε».

αναφερόμενος στο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και ο χρόνος! Τί δεν άρεσε στους γνωστούς “δικτάτορες”;

Επόμενο είναι ότι έκανα ένσταση και αναμένω το… «έλεος» τους.

Ακολούθησε φυσικά και η καθιερωμένη τους “προειδοποίηση” (απειλή): Εάν συνεχίσω τις… “παραβιάσεις”, θα αναγκαστούν να με αποκλείσουν από το Facebook για κάποιο διάστημα…!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ FACEBOOK;;; ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ… ΜΑΓΚΙΑ!!!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο