«Ε’ ΡΕ Π@UΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ» ΛΕΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΕ 90χρονη ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (23/03/2019)

 

Πειθαρχικό θα πρέπει να περάσει ο αστυνομικός που πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από την 90χρονη που πιάστηκε να πουλάει σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων «τερλίκια» (τσουράπια στα Ποντιακά) τα οποία έπλεκε με τα χέρια της για να συμπληρώσει 5 ευρώ στο ανύπαρκτο εισόδημα της.

Το πειθαρχικό να είναι για την ανάρμοστη συμπεριφορά τού οργάνου τής Τάξης:

1ον. Μιλούσε εκνευρισμένος στην γριούλα και μάλιστα στον ενικό, ενώ σε άλλη στιγμή της τραγουδάει: «Στράτα, στρατούλα» λές και είναι μωρό.

2ον. Τον ακούμε επάνω στον θυμό του να ξεστομίζει το εξής: «Ε’ ρε πούστη δεν το πιστεύω», λέγοντας ότι σε 15 χρόνια μόνο δύο περιπτώσεις τού έτυχαν να δυσκολεύεται να πάρει αποτυπώματα, και η δεύτερη περίπτωση ήταν τής γριούλας!

Μα χρυσάφι μου, σε 15 χρόνια δεν είσαι ικανός να διαχειριστής δύο τέτοιες περιπτώσεις; Όλα τά περιμένεις να δουλεύουν «ρολόϊ»;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πέραν τούτου, η 90χρονη αποδείχθηκε η «εγκληματίας» και η αιτία τού κακού τής φοροδιαφυγής, ενώ τά λαθρομεταναστάκια αλωνίζουν ανενόχλητα στις παραλίες και γειτονιές πουλώντας παράνομα εμπορεύματα δίχως δασμούς και φορολογία.

Φωτογραφία διαδικτύου (Αρχείο)

Αυτή είναι η κοινωνία μας τελικά με κάποιες αστυνομικές και δικαστικές Αρχές να τιμωρούν τον φτωχό βιοπαλαιστή και να «επιβραβεύουν» το εμπορικό έγκλημα των λαθροεισβολέων. “ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;”

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο