«ΖΗΤΩ! ΕΣΩΘΗ Η ΕΛΛΑΣ»! ΠΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΟΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη 

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος) 

www.Pieria.tv (4 Απριλίου 2019)

 

Μόνο τον γέλωτα μπορεί να επιφέρει η -καθ’ όλα δυστυχώς νόμιμη- παρέμβαση τής Ελληνικής Αστυνομίας στα «μικρά ψάρια» ενώ στους «καρχαρίες» περί άλλων τυρβάζει!

Ο λόγος, εκτός από την περιβόητη 90χρονη γιαγιά με τά «τερλίκια» (κάλτσες μάλλινες που πλέκονται) όπου την συνέλαβαν να πουλάει το «εμπόρευμα» της σε λαϊκή αγορά τής Θεσσαλονίκης κάτω από το σπίτι της για να βγάλει 5 ευρώ να συντηρήσει τον κατάκοιτο άντρα της εφόσον δεν παίρνουν ούτε σύνταξη, και την προσήγαγαν στο Τμήμα παίρνοντας της δακτυλικά αποτυπώματα με τον ΣΔΟΕ να τις επιβάλλει πρόστιμο 250 ευρώ, έχουμε και στην Κατερίνη τέτοια… «επιτυχία» τής Αστυνομίας.

Πέρυσι τον Μάρτιο, αστυνομικοί τής Κατερίνης -με περιπολικό παρακαλώ- μετά από… καταγγελία(!!!) έφτασαν στο σημείο τής οδού 16ης Οκτωβρίου, όπου και πλησίασαν την 80χρονη γιαγιά Παρθένα Αλχαζίδου διότι είχε απλωμένες σε χαμηλό πάγκο λίγα κιλά ζοχιές (χόρτα για σαλάτα που μάζεψε μόνη της) για να τις πουλήσει για πενταροδεκάρες! Η αστυνομία Κατερίνης την προσήγαγε στον Τμήμα με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια υπαίθριου εμπορίου ούτε και… πιστοποιητικό υγείας!!!

Αφού της επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερη.

Πρίν από λίγες ημέρες η κυρία Παρθένα έλαβε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης Κλητήριο Θέσπισμα για τακτική δικάσιμο όπου της ζητούν να προσέλθει στο δικαστήριο να δικαστεί στις 7 Ιουνίου 2019 για 6 κιλά ζοχιές (αξίας ούτε 5 ευρώ) που πουλούσε δίχως πιστοποιητικό υγείας!

Ευτυχώς που υπάρχουν αυστηρές υπηρεσίες και συλλαμβάνουν φοροφυγάδες που «κλέβουν» 5 ευρώ από το κράτος, άσχετα που το ίδιο το κράτος χαρίζει φόρους και πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ σε ημετέρους, όπως για παράδειγμα στους Χρήστο Καλογρίτσα, Στέφανο Κωστούλα, Παναγιώτη Μαρινόπουλο, Γιάννη Πάριο, αλλά και στον Δημήτρη Κοντομηνά τού ALPHA που τού διέγραψε φόρους 90 εκατομμυρίων ευρώ και από τότε ο ALPHA μετατράπηκε σε μαριονέτα τού ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια, ένα ήπιο ΟΥΣΤ στο σάπιο πολιτικό σύστημα λέτε να είναι αρκετό;;;

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο