ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!;;;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 28.05.2017)

Οι μέρες αυτές με τά γνωστά συμβάντα αποπροσανατόλισαν τον ελληνικό λαό από τα προβλήματά του και “χαροποίησαν” τους 300 στην Βουλή εφόσον ανενόχλητοι περνούν νόμους και διατάξεις (αποφασίζομεν και διατάσσομεν) και όλα αυτά πάντα εις βάρος του εθελότυφλου λαού!!!

Μιλώ για την βομβιστική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού και (όπως τον αποκαλούσαν οι Έλληνες και διάφορα δημοσιεύματα) τεχνοκράτη «δήμιου» του λαού Λουκά Παπαδήμου, όπου όλη η Ελλάς –και όχι μόνο- μιλά γι’ αυτό λές και δεν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα και προβλήματα να λύσουν, δίχως να υπονοώ ότι και αυτό δεν είναι σοβαρό, δεν είναι όμως το μόνο.

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Παρατηρώ δυστυχώς μια ηθελημένη υποκρισία από μέρους κάποιων που επιτίθενται στους “υποστηρικτές” της τρομοκρατικής αυτής πράξης που το ορέγονται μέν αλλά δέν το εκτελούν. Εύλογο είναι ότι την τρομοκρατία θα πρέπει να την καταδικάζει ο κάθε σώφρων. Την κάθε είδους τρομοκρατία όμως.

Ο λαός θεωρεί ότι, μεγαλύτερη τρομοκρατία δεν είναι ο κάθε φάκελος που σκάει στα χέρια κάποιου… τεχνοκράτη ή πολιτικού, αλλά η τρομοκρατία που ασκούν όλοι αυτοί –τεχνοκράτες και πολιτικοί- που κατάντησαν την χώρα μας υποχείριο των τεράτων της παγκοσμιοποίησης και της υποδούλωσης των χωρών, και εν προκειμένω της πατρίδας μας. Αυτούς θεωρούν πραγματικούς τρομοκράτες που τρομοκρατούν εκατομμύρια Έλληνες, και δεν είναι τρομοκράτης μόνον αυτός ή αυτοί που βάλθηκαν κατά του Παπαδήμου και του κάθε Παπαδήμου.

Κατάντησαν σχεδόν όλους τους Έλληνες να έχουν στο νού και στην καρδιά τους το μίσος κατά των μισούντων μας και θέλουν να τους αποτινάξουν από τον σβέρκο τους και να τους δούνε «ξάπλα» (κρεμάλα στο Σύνταγμα φωνάζουν κάποιοι, με ελικόπτερα θα φύγετε αλήτες φωνάζουν άλλοι, θα μας πάρουν με τά Καλάσνικοφ έλεγε βουλευτής, κ.λ.π., κ.λ.π.) και όλα αυτά διότι η δικαιοσύνη αδυνατεί ή εθελοτυφλεί και δεν καταδικάζει την τρομοκρατία των πολιτικών και τεχνοκρατών κατά του Έλληνα, αλλά καταδικάζει μόνο την τρομοκρατία κατά των… τρομοκρατών, που απολαμβάνουν την “προστασία” της δικαιοσύνης που αθωώνει τον Παπακωνσταντίνου, δεν διώκει τον Βενιζέλο, δεν καθίζει στο σκαμνί τον Μητσοτάκη με τά χρέη και το αλισβερίσι με την Siemens, δεν σταματά τους Τσίπρα – Καμμένο από τον κατήφορο, δέν παρεμβαίνει στο ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας, όπου εκτός των άλλων έχουμε εφοπλιστή για παράδειγμα να αγοράζει το Ελληνικό (που είναι περιουσία του ελληνικού λαού) με λιγότερο από 100 ευρώ το τετραγωνικό, τους Ιταλούς να αγοράζουν τον ΟΣΕ (την περιουσία του λαού) για 45 ψωροεκατομμύρια, τον χρυσό της Χαλκιδικής να τον εκμεταλλεύεται Καναδική και όχι Ελληνική εταιρία, τον ορυκτό πλούτο μας να τον αφήνουν να “σαπίζει”, και τόσα άλλα που εμποδίζουν την πρόοδο του Ελληνικού λαού!!!

Θέλει να αντιδράσει ο λαός και δέν του το επιτρέπουν.

Στην δικαιοσύνη δέν μπορεί να προστρέξει εφόσον δέν την εμπιστεύεται, με συνέπεια να επικροτεί -από αντίδραση- τις όποιες τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται σε όλους αυτούς που μας καταδικάζουν σε απώλεια και μαρασμό!

Ζητάει ο πολίτης προστασία διότι απειλείται και του λένε «άσε πρώτα να σε κτυπήσουν και εμείς εδώ ήμαστε», ενώ ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης έγραψε πως δεν θα τον πείραζε να σκάσει μια βόμβα στα πόδια τού Στουρνάρα και αμέσως διετάχθη η σύλληψή του, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα, ενώ ο ίδιος δηλώνει πώς δέν συνελήφθη αλλά “πίνει τον καφέ του”. Τώρα λέει πως δέν αναιρεί την άποψή του. Διώκουν τώρα και το συναίσθημα που δεν γίνεται πράξη! Λές ότι θέλεις να σκοτώσεις και διώκεσαι, ενώ ο νόμος διώκει την πράξη και όχι το συναίσθημα. Εκεί πατούν όλα τά πολιτικά «γουρούνια», ότι δηλαδή απολαμβάνουν την «ασυλία» και την προστασία να δρούν ανενόχλητοι κυλιόμενοι στη λάσπη τους. Όχι όμως για πολύ. Η δήλωση του Φιλιππάκη έλεγε “δεν θα τον πείραζε να σκάσει μια βόμβα στα πόδια τού Στουρνάρα” και ο Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ πρίν λίγο στον Μπογδάνο υποστήριζε ότι ο Φιλιππάκης προέτρεπε σε δολοφονία του Στουρνάρα. Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι του κ#%^ου που είναι πιόνια του συστήματος που διαστρέφουν το κάθε τί για να δημιουργήσουν ενόχους. Άλλο το “δεν θα τον πείραζε να σκάσει μια βόμβα στα πόδια τού Στουρνάρα” και άλλο το “ο Φιλιππάκης προέτρεπε σε δολοφονία του Στουρνάρα”.

Ότι γίνεται, και θα γίνει με ένταση στο μέλλον, είναι απόρροια της καταστροφικής κατάστασης όλα αυτά τά έτη που επέφερε το σάπιο πολιτικό (και δημοσιογραφικό) σύστημα στον απλό λαό, με συνενόχους τους αδιάφορους και συμφεροντολόγους ψηφοφόρους.

Οι… τρομοκράτες εκτός από το ακαταλόγιστο, έχουν και το «απυρόβλητο» (έτσι νομίζουν τουλάχιστον), και εξακολουθούν να τρομοκρατούν τον λαό, με δυσβάστακτη και παράλογη φορολογία, με τον ΈΝΦΙΑ που είναι ότι ληστρικό και εξωπραγματικό στις περιουσίες του λαού που έχυσε αίμα να την αποκτήσει (πέραν των αλητών που την απέκτησαν με αθέμιτα μέσα), με την παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας στους κατακτητές, με την δίωξη σε όσους χρωστούν έστω και 500 ευρώ στο κράτος όταν αυτό το κράτος δεν πληρώνει το χρέος του στον λαό, και τόσα άλλα που δεν φτάνει ο χρόνος να τά απαριθμήσω!

Δυστυχώς ο λαός υποστηρίζει πως μόνο η τρομοκρατία απέμεινε να συνετίσει τους… τρομοκράτες μας, που άλλα λένε στα μπαλκόνια και άλλα στα σαλόνια των κατακτητών, που για ένα πιάτο φαΐ δεν διστάζουν να υπογράψουν ότι άθλιο και καταστροφικό κατά του Ελληνικού λαού. Όσοι αποκαλύπτονται και φυλακίζονται, οι δικηγόροι τους με διάφορα που εκμεταλλεύονται το τρύπιο σύστημα, συμβουλεύουν τους πελάτες τους να το παίξουν βαριά άρρωστοι για να τύχουν της εύνοιας του νόμου, όπως ο “καρδιοπαθής” Παπαγεωργόπουλος της Θεσσαλονίκης που μετά την αποφυλάκισή του εθεάθη λένε να κάνει σκι στο Καϊμακτσαλάν και να ταράζει τά αγριογούρουνα σε γνωστή ταβέρνα, όπως ό Άκης ο Τσοχατζόπουλος που εικάζεται ότι μεταναστεύει με την καλή του στό εξωτερικό, όπως η καλή του Άκη που τό έπαιζε στις κάμερες “θλιμμένη χήρα” και “χαμένη ψυχικά” ενώ μετά την αποφυλάκισή της βρήκε ξαφνικά τον εαυτό της! Αυτά βλέπει ο λαός και αποζητά δικαιοσύνη με την οργή του λαού, εφόσον η δικαιοσύνη αδυνατεί ή αδιαφορεί να επιφέρει την δικαιοσύνη.

Ναι μεν καταδικαστέα η τρομοκρατία, όμως πρώτα καταδικάζουμε την πολιτική και δικαστική τρομοκρατία κατά του Ελληνικού λαού και μετά την τρομοκρατία των τρομοκρατών κατά των πολιτικών.

Με τα λίγα που έγραψα –είπαμε πως ο χρόνος δεν φτάνει να απαριθμήσουμε τις πράξεις και τις ρεμούλες κάποιων πολιτικών– κόντεψα να ξεχάσω και τον τίτλο μου για την «ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ».

Οι ίδιοι που εκφράζουν ανοικτά ή κρυφά τα συναισθήματά τους να δούνε «ξάπλα» του τρομοκράτες πολιτικούς μας, έρχονται τώρα να το παίξουν συμπονιάρηδες, πως δήθεν καταδικάζουν την πράξη με τον φάκελο στον Παπαδήμ-ι-ο. Βάλλουν κατά των τρομοκρατών λέγοντας πως δεν είναι αυτή λύση, και σωστά το λέγουν διότι όντως δεν είναι λύση η δολοφονία κάποιων… δολοφόνων του λαού. Όταν όμως η τυφλή δικαιοσύνη παραμένει τυφλή στην κυριολεξία, και αφήνει τους δολοφόνους μας να δρούν ανενόχλητοι, βασιζόμενοι στον κατάπτυστο νόμο Βενιζέλου περί βουλευτικής ασυλίας ως το δεκανίκι της ατιμωρησίας, κάτι επιτέλους θα πρέπει να γίνει ώς και το Σύνταγμα μας το επιβάλλει όταν καταπατείται. Το άρθρο 120 του Συντάγματος με την παράγραφο 4 υποχρεώνει τον Έλληνα πολίτη να επαναφέρει την αποκατάσταση με κάθε τρόπο και μέσο όταν αδυνατεί η δικαιοσύνη να το πράξει, και κατά συνέπεια αυτό ερμηνεύεται πως είναι ελεύθερος (και υποχρεωμένος) ο πολίτης να πράξει τά δέοντα για το καλό της πατρίδος.

Παράγραφος 4. «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Εάν οι κατάπτυστοι των Μνημονίων νόμοι και διατάξεις των πολιτικών -που δεν ρωτούν τον πολίτη- δεν είναι βία, τότε δεν ισχύει η παράγραφος 4. Αρκεί όμως να αποδείξουν οι πολιτικοί ότι δεν ασκούν βία κατά των Ελλήνων με τους κατάπτυστους νόμους που περνούν εναντίον μας και περισσότερο ενάντια στά παιδιά μας, και δη των… αγέννητων παιδιών που θα αντικρίσουν, ερχόμενα στον κόσμο, αυτό το χάλι.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο