ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΑΣΤΑΚΟΣ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΑΤ ΓΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 13.03.2017)

Για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με άρωμα πολιτικής ομιλίας βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην Κατερίνη. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 12 Μαρτίου του 2017 στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ, έγινε η συγκέντρωση οπαδών και φίλων του κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπου και θα ακολουθούσε η ομιλία του βουλευτή.

Παράλληλα, μια ομάδα αντιεξουσιαστών κατέκλεισε την κεντρική πλατεία της πόλης για να εναντιωθεί κατά της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζοντας ότι: «όπου οι φασίστες ξεμυτίζουν από τις τρύπες τους θα είμαστε εκεί για να τους ξαναχώσουμε μέσα».

Αισθητή και η αστυνομική παρουσία με κλούβες των ΜΑΤ και μεγάλο δυναμικό, κρατώντας ασπίδες και αντιασφυξιογόνες μάσκες, τις οποίες δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν εφόσον η παρουσία τους και οι συντονισμένες ενέργειές τους κατάφεραν και κράτησαν την πόλη ασφαλή δίχως έκτροπα και καταστροφές, όπως συνήθως βλέπουμε σε άλλες πόλεις. Πολίτες δίνουν τά εύσημα στις αστυνομικές δυνάμεις για την ασφάλεια που τους παρείχαν.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, πρίν από την ομιλία του, μίλησε στον Γιώργο Οικονομίδη για την πολιτική του συγκέντρωση αλλά και για το βιβλίο του.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα φίλοι και οπαδοί του κόμματος τίμησαν τον Ηλία Κασιδιάρη με την παρουσία τους και με τά συνθήματά τους υπέρ της Ελλάδας και του δικαιώματος της να παραμείνει Ελληνική.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τάχθηκε κατά των λαθρομεταναστών και υποστήριξε το δικαίωμα των Ελλήνων στην εργασία. Δήλωσε επίσης, ότι, σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή γίνει κυβέρνηση, θα απαιτήσει την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων και σε περίπτωση εισαγωγών από το εξωτερικό θα βάλουν μεγάλους δασμούς στους εισαγωγείς και μεγάλη εφορία σε όσους απασχολούν αλλοδαπούς στις εργασίες τους και όχι Έλληνες.

Για την αποτροπή της λαθρομετανάστευσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης χαριτολογώντας έδωσε και την λύση, που έκανε το ακροατήριο να ξεσπάσει σε γέλια και χειροκροτήματα. Η πρωτότυπη λύση είναι η εξής: Θα βάλει την Τασία Χριστοδουλοπούλου νύχτα σέ ένα νησί και όσοι λαθρομετανάστες έρχονται, θα την βλέπουν και θα τρομάζουν επιστρέφοντας πίσω στην Τουρκία.

Όλη η ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, θα μεταδοθεί σύντομα από την διαδικτυακή τηλεόραση Pieria.tv

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο