ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΑ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ – ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ (CHEMTRAILS) ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

Του Γιώργου Οικονομίδη 

 www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου 2016)

Πώς μπορεί κάποιος σώφρων να μή παραδεχτεί ότι πρόκειται για ηλιθίους όταν κάποιοι αρνούνται τους αεροψεκασμούς, τα γνωστά Chemtrails, και τά θεωρούν ώς καυσαέρια αεροπλάνων.

Σήμερα το πρωΐ, 14.12.2016, ο Όλυμπος στην Κατερίνη είχε την “τιμητική” του και οι αεροψεκασμοί οργίαζαν από επάνω του λές και ερωτοτροπούσαν, ή μάλλον συνειδητά βίαζαν το παρθένο βουνό με τις χιονισμένες κορφές του.

Τις φωτογραφίες τις πήρα το πρωΐ με τα χημικά να βρίσκονται σε έξαρση επάνω από τά κεφάλια μας και κατά συνέπεια στά ρουθούνια μας με τραγική κατάληξη στα πνευμόνια μας και σ’ όλον μας τον οργανισμό. Χαράς ευαγγέλια για τις φαρμακοβιομηχανίες που χρηματοδοτούν τέτοιους ψεκασμούς. Στον Όλυμπο θα πέσει και πάλι χιόνι όπου και θα σκεπάσει τις χημικές ουσίες, με κύριο μέταλο τον μόλυβδο, και κατά συνέπεια θα καταλήξει στο νερό που κατεβαίνει από το βουνό και καταλήγει στην βρύση μας όπου και… φωλιάζει στον οργανισμό μας όταν το πίνουμε.

Θα μας πούνε και πάλι κάποιοι ηλίθιοι αρνητές του φαινομένου, ότι πρόκειται για καυσαέρια αεροπλάνων που αφήνουν στο διάβα τους.

Δέν ξέρω εάν καταφέρουν αυτοί οι ηλίθιοι να μας πείσουν ότι και… μεθυσμένους πιλότους επιτρέπουν να πετάνε τά αεροσκάφη τους, διότι δέν μπορεί κάποιος ξεμέθυστος να κάνει τσαλιμάκια χορεύοντας στον αέρα, όπως στο φωτογραφικό μας δείγμα.

Το μεσημέρι της ίδια ημέρας πήρα τις επόμενες φωτογραφίες στο ίδιο σημείο με… ξεμέθυστο αυτή την φορά πιλότο, να μας ψεκάζει σε ευθεία γραμμή…!

Ναί, πρόκειται για κατά συνείδησιν ηλιθίων όπου και συμπράττουν στην κατά συνείδησιν δολοφονία μας με τους χημικούς αεροψεκασμούς από αεροπλάνα του ΝΑΤΟ για στρατιωτικές επιχειρήσεις με σύμπραξη του γνωστού πλέον κέντρου της Αλάσκας με την επωνυμία HAARP που δημιουργούν σεισμούς, τυφώνες και τόσα άλλα καταστροφικά “φυσικά” -όπως θέλουν να τα αποκαλούν-  φαινόμενα.

ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΑ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο