ΗΜΙΤΕΛΗ ΤΑ… «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ» ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

«Ολοκληρώθηκαν τα έργα οδοποιίας στον οικισμό της Περίστασης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας» μας έλεγε το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Περιφερειακή Ενότητα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Επειδή όμως στην Ελλάδα μάθαμε να κρατούμε μικρό καλάθι, θέλαμε ιδίοις όμμασι να δούμε την ολοκλήρωση των έργων. Αυτό και κάναμε με την κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης www.Pieria.tv

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (6).

Σίγουρα είναι έπαινος η οδόστρωση του προβληματικού μέρους του δρόμου στην πλατεία τής Περίστασης, όμως, δεν είναι ολοκληρωμένο το έργο, διότι απλά, λείπει το κυριότερο, λείπουν οι διαγραμμίσεις οι οποίες και καθοδηγούν τους οδηγούς στην σωστή πλευρά.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (5).

Θα μου πείτε ότι σχεδόν σε όλο τον Νομό Πιερίας, και περισσότερο στην πόλη τής Κατερίνης, δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις στους δρόμους θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των οδηγών με πιθανή πρόκληση ατυχημάτων και δυστυχημάτων, και θα περιμένουμε διαγράμμιση στην Περίσταση; Θα συμφωνήσω.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (9).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (8).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (7).

Ώς όφειλα όμως, πρίν από το ρεπορτάζ επισκέφθηκα την Αντιπεριφέρεια Πιερίας επισημαίνοντας το πρόβλημα και η απάντηση που μού δόθηκε ήταν ότι, περιμένουν πρώτα να καθίσει λίγο η νέα άσφαλτος και μετά θα κάνουν και την διαγράμμιση, δηλαδή εντός των προσεχών ημερών. Δεδομένου όμως, ότι κοντεύει μήνας από την ασφαλτόστρωση ενός μεγάλου μέρους στην Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης Θεσσαλονίκης, οδεύοντας προς την Νέα Χράνη, και ακόμα δεν έγιναν οι διαγραμμίσεις, να γιατί μίλησα για μικρό καλάθι στην Ελλάδα, όταν ακούμε υποσχέσεις.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (2).

Θα περιμένουμε λοιπόν την ολοκλήρωση για να θεωρήσουμε ολοκληρωμένο το έργο από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας. Και αυτό διότι, τα δυσβάστακτα Τέλη Κυκλοφορίας που αναγκαζόμαστε οι οδηγοί να πληρώνουμε, έχουν και την απαίτηση για ασφαλείς δρόμους, δίχως παγίδες και με διαγραμμίσεις.

Δεν πέρασε πολύς καιρός όταν μια γιατρός από το Νοσοκομείο Κατερίνης έχασε μια νύχτα την ζωή της από την ανατροπή του οχήματός της στον δρόμο που οδηγεί στο Νοσοκομείο από την μη διαγράμμιση του δρόμου.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Θα περιμένουμε και άλλο θύμα της αδιαφορίας των υπευθύνων για να επέλθει τελικά η ολοκλήρωση;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (3).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (10).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ… ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. (11).

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv ©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

 

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο