Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σχολεία της Κατερίνης για τους καθιερωμένους αγιασμούς

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr

facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias

τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

 

Κατερίνη,  11 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σχολεία της Κατερίνης για τους καθιερωμένους αγιασμούς

Στους καθιερωμένους αγιασμούς σχολείων της Κατερίνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού του 1ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης και του 4ου Γυμνασίου- 4ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης, όπου και ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και πρόοδο.

Η Σοφία Μαυρίδου καλωσόρισε και απηύθυνε θερμές ευχές στους μαθητές των πρώτων τάξεων που ξεκινούν σήμερα τη σχολική τους διαδρομή σε νέο περιβάλλον αλλά και στους μαθητές των τελευταίων τάξεων στους οποίους ευχήθηκε δύναμη, υπομονή και αυτοπεποίθηση για να επιτύχουν το στόχο τους.Παράλληλα, εξήρε το δύσκολο και υψηλό κοινωνικό έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί και ευχήθηκε στους γονείς να είναι ψύχραιμοι για να στηρίζουν και να εμψυχώνουν με αγάπη και κατανόηση τα παιδιά τους.

Φωτογραφία από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας

«Εύχομαι από καρδιάς μια χρονιά δημιουργική, γεμάτη επιτυχίες αλλά και ευχάριστες εμπειρίες στο ταξίδι της γνώσης. Η γνώση είναι δύναμη και με εμπνευστές και καθοδηγητές τους έμπειρους εκπαιδευτικούς είμαι σίγουρη ότι θα σπείρετε τους  σπόρους  που στο τέλος της πορείας σας θα θερίσετε τις επιτυχίες των στόχων που έχετε οραματιστεί, με τη διαβεβαίωση ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο