Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 01.04.2017)

Είναι να απορεί κανείς με την αδιαφορία της μεγάλης εταιρίας ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. όσον αφορά την αντικατάσταση της λανθασμένης σήμανσης στον νέο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης και Παραλίας.

Όπως πρώτοι επισημάναμε στην www.Pieria.tv υπάρχει λάθος στις πινακίδες που κατευθύνουν τους οδηγούς προς Κατερίνη και Παραλία Κατερίνης, με συνέπεια να μπερδεύονται οι οδηγοί εφόσον οι πινακίδες δείχνουν δύο ξεχωριστές εξόδους οι οποίες ΔΕΝ υπάρχουν.

Μετά το ρεπορτάζ μας διαμαρτυρήθηκαν και οι ξενοδόχοι της Παραλίας καθώς και τουριστικά γραφεία εσωτερικού και εξωτερικού με τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων να επισημαίνουν το ίδιο λάθος.

Η αναγνώριση του λάθους στις εν λόγω πινακίδες δεν άργησε να έρθει και από την ίδια την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου υποσχόμενη ότι θα τις αντικαταστήσει σύντομα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «η εταιρία προέβη στην εκπόνηση τροποποιημένης μελέτης πληροφοριακής σήμανσης που καλύπτει τις όποιες ασάφειες παρατηρήθηκαν» και υποσχέθηκε ότι «Η εγκατάσταση των νέων πινακίδων θα γίνει το συντομότερο δυνατό».

Μέχρι τώρα όμως, όπου αισίως μπήκε και ο Απρίλιος με τον τουρισμό να αρχίζει την άνθισή του, δεν αντικαταστάθηκαν οι πινακίδες από την εταιρία των εκατομμυρίων ευρώ που εισπράττει, και αυτό αποδεικνύει δύο τινά, ή ότι δεν ενδιαφέρεται σοβαρά για την ασφάλεια των οδηγών, ή ότι αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της.

Περιμένουμε λοιπόν την αντικατάσταση να γίνει ΕΧΘΕΣ και όχι αύριο.

Φωτογραφίες αρχείου

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο