Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 05/10/2017)

 

Αυτή δεν είναι μετανάστευση, είναι καθαρή εισβολή σε ξένα εδάφη που μεθερμηνευόμενο σημαίνει πόλεμο!

Αυτούς τούς Σιίτες μουσουλμάνους βάρβαρους τούς έβαλε στην Ελλάδα η προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με τούς προηγουμένους ηγουμένους τής ΝΔ και του ξοφλημένου ΠΑΣΟΚ.

Τέτοια ήθη και έθιμα καθαρής βαρβαρότητας και σαδομαζοχισμού δεν πρέπει να έχουν θέση στην Χριστιανική (έστω και τυπικά) Ελλάδα, ούτε και στην Ευρώπη, και όμως, μαζεύουν όλα αυτά τά απαράδεκτα στοιχεία στην αυλή μας που την θεωρούν… “σκουπιδότοπο”. Αυτά τά εξωπραγματικά των μουσουλμάνων συμβαίνουν στην Αθήνα με το θρησκευτικό φεστιβάλ Ashura της κοινότητας τού Πειραιά.

Σεβαστή η θρησκευτική ελευθερία τού καθενός, όμως η βαρβαρότητα στις χώρες τους και όχι σε ξένη χώρα, διότι έτσι επιβάλλουν το δικό τους πιστεύω και την βαρβαρότητά τους σε λαούς διαφορετικούς. Όσο όμως ο Έλληνας κάθεται στον καναπέ του και δεν επαναστατεί να διώξει τους εισβολείς και να τούς πολεμήσει, θα έρθει η στιγμή που θα υποδουλωθεί πλήρως σε τέτοια στοιχεία που αντί να κόπτουν την δική τους σάρκα θα κόβουν πλέον την δική μας!!! Και οι αρχές τής χώρας κωφεύουν και εθελοτυφλούν.

Δεν κούνησε το δάκτυλό της η αστυνομία να σταματήσει αυτή την βαρβαρότητα. Δεν κούνησε το δάκτυλό της η αστυνομία να συλλάβει τούς πού#@%δες στο Σύνταγμα με τά Gay Pride που στην κάμερα κατούραγε ο ένας επάνω στον άλλον και “τσιμπουκολογούσε” ο ένας τον άλλον, δηλαδή ζωντανά του έβαζε το πουλί του στο στόμα του προσβάλλοντας έτσι βάναυσα την δημοσία αιδώ, κάτι που αποτελεί ποινικό αδίκημα. Η αστυνομία όμως «αγρόν ηγόρασε» ενώ εάν το έκανε αυτό απλός πολίτης που δεν ανήκει στους πού#@%δες θα ήταν τώρα στην φυλακή.

Και η εκκλησία τής Ελλάδος;;; «Αγρόν ηγοράζει» τρίς!!!

Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και επαναπαύεται στους παχυλούς μισθούς των κηφήνων και άεργων δεσποτάδων.

Ξέρει μόνο να διώκει τούς Χριστιανούς που δεν ανήκουν στο δόγμα το Ορθόδοξο. Ξέρει μόνο να διώκει όσους μοιράζουν ΔΩΡΕΑΝ την Καινή Διαθήκη, να αφορίζει όσους μιλούν για τον Χριστό και να εθελοτυφλεί σε αυτή την βαρβαρότητα του βίντεο.

«ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ…»!

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο