Η ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΕΤΤΥ ΣΚΟΥΦΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(16/10/2018)

 

Σάλο προκάλεσε στο κοινό, τής σημερινής παρέλασης τής 16ης Οκτωβρίου για την απελευθέρωση τής Κατερίνης, η απαράδεκτη στάση τής βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυς Σκούφα όπου στο άκουσμα τού τραγουδιού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» από μερίδα μαθητών, παρέμεινε καθιστή στην καρέκλα της από την στιγμή πού άπαντες οι επίσημοι στην εξέδρα σηκώθηκαν όρθιοι από σεβασμό στον ΥΜΝΟ τής Μακεδονίας.

Μέχρι και ο Αυστριακός δήμαρχος πού ήταν επίσημα προσκεκλημένος στην παρέλαση σηκώθηκε, ενώ η Μπέττυ Σκούφα που υπέγραψε μαζί με τους άλλους 2 βουλευτές τής Πιερίας, Καστόρη και Τζαμακλή, την παράδοση τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, έδειξε την απέχθειά της στην ίδια την Μακεδονία και κατ’ επέκτασιν στους μαθητές που κρατούν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην καρδιά τους.

Η φωτογραφία μου είναι στόπ καρέ από το βίντεο τής παρέλασης που κατέγραψε η κάμερα τής Pieria.tv όπου θα δημοσιευτεί σε λίγη ώρα.

Κυρία Σκούφα, ξεπουλήσατε μαζί με το κόμμα σας την Μακεδονία μας, δεν χρειάζεται να το επιδεικνύετε κιόλας διότι προκαλείτε το κοινό αίσθημα με απρόβλεπτες συνέπειες. ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους…!

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο