Η ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΕΚΟΨΕ» ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΔΥΟ! ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (24-09-2020).

 

«Μέρα μεσημέρι» που λέει και ο λαός, και σήμερα 24/09/2020 η ΔΕΥΑ Κατερίνης επέλεξε να κάνει έργα αποκλείοντας εντελώς το Κέντρο της πόλης.

Οι οδηγοί ερχόμενοι προς το κέντρο της πόλης, αντικρίζουν σημάνσεις της ΔΕΥΑΚ και πινακίδες αυτής που απαγορεύουν την διέλευση στο κέντρο. Το χειρότερο είναι ότι, αντί τα έργα της η ΔΕΥΑΚ να τα κάνει τις ώρες που δεν υπάρχει αιχμή και ο κόσμος ησυχάζει, όπως είναι το κλείσιμο των καταστημάτων, επέλεξε για τα έργα της ώρες αναγκαστικής μετακίνησης των πολιτών σε διάφορες υπηρεσίες, τράπεζες και καταστήματα για τις καθημερινές τους ανάγκες και υποχρεώσεις.

Περισσότερο δε, ερχόμενος κάποιος από την οδό Κασσάνδρου προς την πλατεία, βρίσκει τον δρόμο κλειστό με υποχρεωτική κατεύθυνση και πάλι πίσω, δίχως τις απαραίτητες ενδείξεις για να μην φτάσει ο οδηγός στο σημείο αποκλεισμού του. Αυθαίρετες και ανήκουστες ενέργειες κάποιων υπηρεσιών του Δήμου αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των δημοτών.

Είθε να τελειώσουν τις όποιες εργασίες τους διότι εργασίες στο αποκλεισμένο κέντρο της πόλης δεν είδα πουθενά, ούτε καν κάποιον εργάτη της ΔΕΥΑ Κατερίνης!!!

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο