Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΗΝ… ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΟ TAXISNET ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (24-02-2022).

 

Μόλις ήρθε το «ραβασάκι» της ΑΑΔΕ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Αφορά το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα Ιανουάριου 2022 και το πρόστιμο ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ, το ήμισυ δηλαδή από τα 100 ευρώ τον μήνα.

Σε περίπτωση μη πληρωμής του δικτατορικού προστίμου, θα επιβαρύνεται με τόκους κάθε μήνα. Πιστεύει ο Κούλης ότι θα τά πάρει;;;

Μιάς και η αναφορά στον Κούλη, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δηλαδή, δεν μπορώ να μην υπενθυμίσω τις –με περίσσιο κομπασμό- δηλώσεις του, τόσο στα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ή «Ενημέρωσης» για κάποιους) όσο και από το βήμα της Βουλής, ότι, ποτέ δεν θα υποχρεώσει τους Έλληνες να εμβολιαστούν, και συγκεκριμένα έλεγε πως δεν θα τρέχει από πίσω μας με μια σύριγγα στο χέρι.

Τώρα; Τι άλλαξε και προέβη ο Κούλης στην κωλοτούμπα του αυτή;

Μάλλον η «υποχρέωση» του στο «αφεντικό» του Αλμπέρτο Μπουρλά της Pfizer όπου και είχαν συναντήσεις και συμφωνίες (επάνω από το… τραπέζι;) για αγορά και κατανάλωση των εμβολίων αδιαφορώντας για τις όποιες παρενέργειες που οδηγούν τον… υγιή πολίτη ακόμα και στον θάνατο. Κατά τ’ άλλα υποχρεώνει ο Κούλης τους άνω των 60 ετών να παίξουν «Ρώσικη ρουλέτα» με την ζωή τους, κάτι που δεν θα έκανε για τα παιδιά του. Για πόσο όμως ακόμα; Οσονούπω εξασθενεί και ίσως τελειώνει το βιολογικό όπλο Covid-19 (έως ότου οι άρχοντες του θανάτου βγάλουν κάτι καινούριο, που μάλλον το έχουν έτοιμο) και κατ’ επέκτασιν τελειώνουν και τα συγκεκριμένα εμβόλια! Το δήλωσε άλλωστε με… λύπη, και ο ίδιος ο Βασιλάκης, ο Bill Gates ντέ, ότι, η μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ είναι καλύτερη και αντικαθιστά τά εμβόλια. Δηλαδή η ΟΜΙΚΡΟΝ προσθέτει καλύτερη ανοσοποίηση απ’ ότι τά εμβόλια. Ποιοι θα καθίσουν μετά στο σκαμνί της δικαιοσύνης;

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του… Βασιλάκη!

 

Άσχετα το ακαταδίωκτο που μερίμνησε ο Κούλης να νομοθετήσει για τους συστημικούς λοιμωξιολόγους του, όπως έκανε και ο Τσίπρας για τους τραπεζίτες με τα δάνεια που έδιναν εσκεμμένα καταστρέφοντας την οικονομία και τους δανειολήπτες. Όπως έκανε ο Βενιζέλος για βουλευτές και υπουργούς με την κατάπτυστη «βουλευτική ασυλία» για να μη διώκονται οι βουλευτές από την δικαιοσύνη!!! Δεδομένου όμως ότι ο λαός πλέον δεν εμπιστεύεται -και δικαίως- την δικαιοσύνη, θα καταλήξουν όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι στην δικαιοσύνη του λαού. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Εκλογές έρχονται. «Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;» (Αξέχαστη ατάκα του μπαμπά του Κούλη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη).

Επανερχόμενος στο κατάπτυστο δικτατορικό και Νεοδημοκρατικό θέμα, τα αντισυνταγματικά πρόστιμα σε ανεμβολίαστους και υγιείς ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες (γιά λαθρομετανάστες ούτε λόγος, αυτοί προστατεύονται από τους ανθέλληνες κυβερνήτες μας) κάποτε θέλω να πιστεύω ότι θα διαγραφούν ως ανυπόστατα και αντισυνταγματικά, δίχως φυσικά να αποφύγουν τις συνέπειες τόσο ο Κούλης όσο και το πολιτικο-ιατρικό σινάφι του…!

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο