«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ» ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(25/02/2019)

 

Δεν πτοείται ο Θεσσαλονικιός ξενοδόχος με το ξεπούλημα τής Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από την απαγόρευση παραδοχής για την Ελληνικότητα τής Μακεδονίας, και με θάρρος έγραψε σε εμφανή θέση τού ξενοδοχείου του ότι: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ».

Πώς γίνεται να είναι διαφορετικά;

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι Ελλάδα και μόνο Ελλάδα σε αντίθεση με τον ισχυρισμό προδοσίας τής κυβέρνησης ότι ΔΕΝ είναι μόνο Ελλάδα η Μακεδονία γι’ αυτό και χάρισε στους Σκοπιανούς και στην Vardarska την Βόρια Μακεδονία.

Ο Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΑ (και όχι Σλάβικα Σκοπιανά εφόσον τότε δεν υπήρχαν τά Σκόπια ούτε η γλώσσα τους).

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλεύς τής Ελλάδος (και όχι των Σλάβων Σκοπιανών).

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν κατακτητής που πολέμησε τά εδάφη εκείνα που τώρα οι Σκοπιανοί λένε πως είναι Μακεδόνες! Γίνεται να πολεμούσε ο Αλέξανδρος τά δικά του εδάφη;

Όσο και να απαγορεύουν οι προδότες πολιτικοί το άκουσμα τής Ελληνικότητας τής Μακεδονίας, πάντα θα υπάρχουν θαρραλέοι ΕΛΛΗΝΕΣ (με κεφαλαία) που δεν θα φοβόμαστε κανένα πολιτικό σκουπίδι και θα βροντοφωνάζουμε μαζί με τον ξενοδόχο, ότι: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο