«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΤΣΙΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΕΚΑΒΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Σάββατο 14.07.2018

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(17/07/2018)

 

Και πάλι η δράση των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Μετά από την επιτυχημένη μαζική πορεία τους στην Κατερίνη, για το επίμαχο θέμα τής Μακεδονίας και του ξεπουλήματος τού ονόματός της, όπου και τοιχοκόλλησαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στα γραφεία των βουλευτών τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, διοργάνωσαν το Σάββατο 14 Ιουλίου συνάντηση και ομιλία με τον πρόεδρο τής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και πρώην Στρατιωτικό κ. Γιώργο Τάτσιο στο Πνευματικό Κέντρο Εκάβη Κατερίνης.

Ο κύριος Τάτσιος αναφέρθηκε στην ακυρότητα τής Συμφωνίας των Πρεσπών, στην συνάντηση τους με τον πρόεδρο τής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και την προσφυγή τους στο Συμβούλιο τής Επικρατείας για το Μακεδονικό ζήτημα.

Πολύτιμες πληροφορίες και Νομικά στοιχεία περί της ακυρότητας έδωσαν στο λιγοστό ακροατήριο οι δύο διακεκριμένοι δικηγόροι Αριάδνη Νούκα και Αναστάσιος Καραΐσκος.

Στο βίντεο δημοσιεύεται όλη η εκδήλωση διάρκειας τριών ωρών, δίχως περικοπές, για τον λόγο ότι δημιουργήθηκε μια διαμάχη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου κατηγορήθηκαν «οι συντονιστές της εκδήλωσης -ότι- δημιούργησαν κλίμα ιδιοποίησης της εκδήλωσης και με μεροληπτικές πρακτικές συντονισμού της συζήτησης προσπάθησαν να απαξιώσουν την ενημερωτική συμβολή των δικηγόρων και να αποπροσανατολίσουν το ακροατήριο». Το βίντεο ευτυχώς αποδεικνύει το αντίθετο και ότι αδίκως απέδωσαν μομφή στους συντονιστές.

Τέλος, ο κύριος Τάτσιος παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη και στην κάμερα τής www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv – 2018

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο