«Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ». Ποιος το αποκάλυψε;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

 

Κείμενο του Ιατρού Δημήτρη Γάκη

στην σελίδα του στο facebook.

 

Η γροθιά στο στομάχι του καθεστώτος ήλθε από φίλο τους… Τον ΒILL GATES !!!

Ειπώθηκε στο BR24, Munich Security Conference 2022, χθες!

Είπε επί λέξει: “Sadly the virus itself – particularly the variant called Omicron – is a type of vaccine, creates both B cell & T cell immunity & it’s done a better job of getting out to the world population than we have with vaccines.”

Δηλαδή είπε: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο ίδιος ο ιός- ειδικά το στέλεχος που ονομάζεται ΟΜΙΚΡΟΝ- είναι ΕΝΑΣ ΕΙΔΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, που δημιουργεί Ανοσία ταυτόχρονα Β  και Τ λεμφοκυττάρων (δηλ κυτταρική ανοσία) και ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ στην λύτρωση του πληθυσμού του κόσμου».

 

Συγκλονιστική ομολογία, από τον άνθρωπο που επένδυσε τεράστια ποσά στα εμβόλια των Pfizer, Moderna, Astra Zeneca κλπ καθώς και στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ…

Διακρίνετε την ικανοποίηση μου; Σαφώς, διότι η Επιστήμη νίκησε το σκότος και τον ζόφο, ακόμη μία φορά!

Το αναμετέδωσα, λίγες εβδομάδες πριν, έχοντας παρακολουθήσει ένα βίντεο από δύο Αφρικανούς Επιδημιολόγους, στην εκπομπή του Δρα Campbell, που το πρωτοείπαν. Δεν χρειάζεται η Αφρική το εμβόλιο διότι ο Θεός τους έστειλε την Όμικρον, το καλύτερο εμβόλιο, είπαν.

Το είπα και ζωντανά , στην τηλεόραση, με την επιφύλαξη ότι εμείς έχουμε και γηρασμένο πληθυσμό , ο οποίος κινδυνεύει, λιγότερο μεν, αλλά εξακολουθεί να κινδυνεύει και με την Όμικρον.

Φυσικά, κάποιοι από αυτούς κινδυνεύουν και από το απλό κρυολόγημα που τους σκοτώνει κάθε χρόνο αλλά δεν γίνονται πρωτοσέλιδα. Είναι βλέπεις μέρος του «θανάτου από φυσικά αίτια»

Και δέχθηκα πολλές επιθέσεις, με ασυνήθιστη οξύτητα. Βλέπετε πονάει πολύ κάποιους… Τώρα όμως;

«Και όμως γυρίζει» ανόητοι… Και έσεται ΝΕΜΕΣΙΣ… Η Επιστήμη , βλέπεις, ξέρει να περιμένει και να υπομένει…

 

Δημήτριος Γάκης

 

 

Σημ:. Pieria.tv: Τα ειδικά δικαστήρια μάλλον δέν θα τα αποφύγουν οι Ά(χ)ριστοι τού Κούλη και αυτός ο ίδιος ο “πρωθυπουργός”. Υπάρχουν και “Λαϊκά δικαστήρια” όμως, ας μή το ξεχνάνε. Οι εκλογές είναι κοντά.


Μοιραστείτε το Άρθρο