Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ! (Άρθρο)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ένα σχολείο στην περιοχή της πολιτείας Μέρυλαντ των ΗΠΑ, πρόσφατα τιμώρησε μια μαθήτρια επειδή αρνήθηκε να… ομολογήσει πίστη στο Ισλάμ! Της έδωσαν χαμηλό βαθμολόγιο επειδή δεν υπέκυψε σε μια σειρά από πράξεις οι οποίες ήταν ενάντια στις χριστιανικές της πεποιθήσεις ενώ απείλησαν τον πατέρα της με σύλληψη αν δεν σταματήσει να παραπονείται δημόσια.

Οι γονείς είναι ο βετεράνος πολεμιστής στον πόλεμο του Ιράκ, John Kevin Wood και η γυναίκα του Melissa, οι οποίοι αρνήθηκαν να επιτρέψουν στην κόρη τους να υποβάλλεται σε ισλαμική κατήχηση και προπαγάνδα στο μάθημα Παγκόσμιας Ιστορίας της τάξης της στο γυμνάσιο. (Τα μαθήματα αυτά έρχονται και στην Ελλάδα με απαρχή την Θεολογική, βλέπε «Θολογική» Σχόλη Θεσσαλονίκης).

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-2

Στην πολιτεία Tennessee της Αμερικής με ένα νομοσχέδιο που έχει εισαχθεί σε όλες τις τάξεις των δημόσιων σχολείων υποχρεούνται οι μαθητές να συμμετάσχουν σε μαθήματα κατήχησης του Ισλάμ. Αυτά τα «σύγχρονα» προγράμματα ονομάστηκαν προγράμματα «Κοινού Κορμού», «Common Core’ programs»

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-3

Τα προγράμματα αυτά χρηματοδοτούνται από το πλούσιο σε πετρέλαιο αραβικό κράτος του Κατάρ και δίνουν μεγάλη έμφαση στη διδασκαλία του Ισλάμ, αγνοώντας σκανδαλωδώς όλες τις άλλες θρησκείες. Μάλιστα προβλέπουν σταδιακά να θέσουν εκτός νόμου τις διδασκαλίες άλλων θρησκειών.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-4

Όπως αναφέρει το «US World Report», έχουν υποχρεώσει στο λεγόμενο Παγκόσμιο Σχολείο με διάφορες πρακτικές που έχουν ως στόχο να διδάξουν μη μουσουλμανικά παιδιά, να ασκούν τη μουσουλμανική λατρεία. Έτσι τα παιδιά αναγκάζονται να απαγγέλνουν τους πέντε πυλώνες του Ισλάμ. Τους αναγκάζουν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ρόλων που συμπεριλαμβάνουν κορίτσια με burkas, (ενδυμασίες που πρέπει οι μουσουλμάνες γυναίκες να φορούν αλλιώς θα αντιμετωπίσει ποινή θανάτου ή λιθοβολισμού). Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά προσελκύονται στις μουσουλμανικές προσευχές. Τα παιδιά μαθαίνουν ότι πρέπει να σέβονται την σημασία του ισλαμικού κράτους και της Αλ Κάιντα.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-5

Προφανώς οι διευθυντές και οι δάσκαλοι αυτών των σχολείων όπου ρέουν άφθονα τα πετρέλαιοδόλαρα, έχουν ξεχάσει την Ιδρυτική Διακήρυξη του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών που απαγορεύει σε ομοσπονδιακό ή πολιτειακό παράγοντα οποιαδήποτε πράξη η οποία εγκρίνει ή υποστηρίζει προσηλυτισμό κάποιας θρησκείας. Η Διακήρυξη προβλέπει ότι ακαδημαϊκά μαθήματα στην Ιστορία, Γεωγραφία και Κοινωνικών Σπουδών θα συνεχιστούν χωρίς αλλαγή και απαγορεύει κάθε πρακτική η οποία κατευθύνεται στην μεταστροφή κάποιου σε μια συγκεκριμένη θρησκεία.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-6

Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι οι μουσουλμάνοι δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους εκπαιδευτικούς σε τοπικό σχολείο και χρηματοδότηση για προσηλυτιστικούς σκοπούς.

Όμως είναι θλιβερό ότι σε πολλές περιπτώσεις κυβερνητικοί αξιωματούχοι, (σε αυτή την περίπτωση οι εκπαιδευτικοί και διευθυντές σχολείων), είναι τόσο ανίδεοι για την Πρώτη Τροπολογία του Συντάγματος, ώστε ο νομοθέτης θα πρέπει εκ νέου να τους… «εκπαιδεύσει».

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-7

Ένα από τα θεμέλια αυτής της μεγάλης χώρας είναι ότι το κράτος πρέπει να αποφύγει εντελώς τη θέσπιση κρατικής θρησκείας. Το σκεπτικό είναι ότι δεδομένου ότι το κράτος έχει πάντα τη δυνατότητα να εξαναγκάσει σε υπακοή στα διατάγματα του με δύναμη, μια κρατική θρησκεία θα οδηγούσε στην καταστροφή των συνειδήσεων και το ηθικό του λαού, ιδιαίτερα με μια θρησκεία όπως το Ισλάμ, που υποστηρίζει τη βία απέναντι σε όλους τους μη πιστούς.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-8
Στα σχολικά βιβλία της Roane County, που χρησιμοποιούνται στην έβδομη τάξη για κοινωνικές μελέτες ένα από τα πρώτα στοιχεία του προγράμματος σπουδών είναι ότι οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να συγκρίνουν και να αντιπαραβάλλουν τα δόγματα των πέντε μεγάλων θρησκειών: Χριστιανισμό, Βουδισμό, Ισλάμ, Ινδουισμό και Ιουδαϊσμό. Σήμερα όμως στην Αμερική έχει αρχίσει με προκαλυμμένη μορφή μια δυναμική ισλαμική κατήχηση με τη χρήση ειδικών βιβλίων που χορηγούνται μέσα στις τάξεις τα οποία επίτηδες οι μαθητές δεν επιτρέπεται να φέρουν στο σπίτι, ή με τη χρήση προγραμμάτων στο διαδίκτυο σε απευθείας σύνδεση.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-9

Με αυτόν τον πονηρό τρόπο προωθείται η ισλαμική παιδεία και κατήχηση που αμείβεται πλουσιοπάροχα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-11

Στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα, University of Iowa, προχώρησαν ακόμα στην διαμόρφωση ειδικών χώρων για να χρησιμεύσουν ως χώροι με πλήρες ωράριο προσευχής για τους μουσουλμάνους, ένα για τους άνδρες και ένα για τις γυναίκες, που θα εξυπηρετούν όλους τους φοιτητές και τους καθηγητές του πανεπιστημίου. Οι Μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι είναι υποχρεωμένοι να προσεύχονται 5 φορές την ημέρα σε συγκεκριμένες ώρες. Αυτό όμως που δεν θα σας πουν σκόπιμα, είναι ότι το Ισλάμ τους επιτρέπει να αναπληρώσουν τις αναπάντητες προσευχές σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-12

Η απόφαση αυτή πάρθηκε στα τέλη του περασμένου έτους σαν ικανοποίηση σε ένα μακροχρόνιο αίτημα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που συνδέεται με την Μουσουλμανική Ένωση Φοιτητών του πανεπιστημίου, να προσφέρει μια κεντρική αίθουσα στην οποία ο αυξανόμενος αριθμός των μουσουλμάνων στην πανεπιστημιούπολη μπορεί να ολοκληρώνει καθημερινές θρησκευτικές τους υποχρεώσεις.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-13

Τόσο μεγάλη αίθουσα για μόνο 10 μουσουλμάνους.?????

Κάθε ένα από τα δωμάτια παρέχει χώρο για την κοινή προσευχή σε 15 και 20 άτομα όπως δήλωσε ο Μοχάμεντ Ισμαήλ, συντονιστής για το UI της Μουσουλμανικής Ένωσης Φοιτητών. Παράλληλα θα υπάρχουν και ειδικά μουσουλμανικά… ποδόλουτρα όπου θα μπουν να πλένουν τα πόδια τους πριν από την προσευχή όπως και ειδικοί…νεροχύτες!

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-14

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας παραχωρήσατε αυτούς τους χώρους», δήλωσε ο Ισμαήλ. «Είναι μια μεγάλη αίθουσα προς το παρόν, αλλά για το μέλλον θα έχουμε την ανάγκη για ένα μεγαλύτερο χώρο». Σε λίγο θα απαιτούν όλο το πανεπιστήμιο δικό τους .

Ένας επίσκοπος, ο Jean-Clement Jeanbart, κατηγόρησε με καυστικά λόγια αυτή την εξέλιξη λέγοντας, «Η ευθύνη ενός επισκόπου είναι να διδάξει και να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να μεταδώσει την αλήθεια. Γιατί οι επίσκοποι σας φοβούνται να μιλήσουν για όλα αυτά τα απαράδεκτα ; (φωτεινό παράδειγμα για τους δικούς μας Ελληνορθόδοξους επισκόπους). Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η σιωπή συχνά σημαίνει συναίνεση».

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-16

Όλα αυτά να τα βλέπουν και εδώ στην Ελλάδα που προσπαθούν να προωθήσουν την ισλαμική παιδεία με το μεγάλο σκάνδαλο του τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Το γνωρίζετε ότι είχαν αφήσει κάτι που το γνωρίζουν ελάχιστοι, να υπάρχει εδώ και χρόνια αίθουσα προσευχής για μουσουλμάνους μέσα σε αυτή την Θεολογική, βλέπε Θολογική Σχολή ? Ετοιμαστείτε τώρα να κατασκευάσουν και… ειδικά ποδόλουτρα και ειδικούς νεροχύτες για τους μουσουλμάνους σπουδαστές,  όπως στην… «προοδευτική» Αμερική.

Ούτε θα καταλάβουμε το π;oσo γρήγορα θα μας ισλαμοποιήσουν καθώς εδώ δεν είναι Αμερική και ένας τεράστιος όγκος μουσουλμάνων έρχεται καθημερινά ανεξέλεγκτα στην χώρα μας. Πολλοί από αυτούς θα είναι πρόθυμοι, πιστοί στο Κοράνι τους που σκανδαλωδώς μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, το ΒΗΜΑ, το μοιράζει δωρεάν στους αναγνώστες της, να κάνουν τα πάντα για την πιστή τους, ακόμα και να μας…καρατομήσουν για να κερδίσουν τον παράδεισο.

!ومن كل الخير

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Επιμέλεια

www.Pieria.tv

Pieria.Tv 3 - Copy


Μοιραστείτε το Άρθρο