Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO 2016» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ [HD]

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Στις 25 Απριλίου 2016 και ώρα 16:40, η πόλη της Κατερίνης υποδέχθηκε και πάλι την Ολυμπιακή Φλόγα στην πλατεία Ελευθερίας.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (17).

Όπως έγινε και την 1η Οκτωβρίου του 2013 με την Ολυμπιακή φλόγα των Χειμερινών Αγώνων Σότσι 2014, έτσι και φέτος λαμβάνει χώρα η μεγάλη αυτή εκδήλωση της υποδοχής για να συνεχίσει στην επόμενη πόλη διερχόμενη για επτά ημέρες την Ελλάδα καταλήγοντας στις 27 Απριλίου στο Παναθηναϊκό στάδιο όπου σε ειδική τελετή θα παραδοθεί σε αντιπροσωπεία της διοργανώτριας χώρας για να ταξιδέψει στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, την πόλη που φιλοξενεί τους 31ους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.

Η εκδήλωση στην Κατερίνη διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «RIO 2016».

Στις 5 παρά 20 το απόγευμα έγινε η άφιξη των προσκεκλημένων.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (3).

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (8).

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (11).

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την μουσική επιμέλεια την έχει ο μαέστρος Ευθύμιος Μαυρίδης με την χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (12).

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (18).

Στην παρουσίαση είναι ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (19).

Οι απαγγελίες που θα ακουστούν είναι από τον Γιώργο Βατουσιάδη και την Ιωάννα Ηλιάδου.

Πρωτοτυπεί φυσικά ο Δήμος Κατερίνης προσφέροντας και σκηνοθετική επιμέλεια στην εκδήλωση, με την υπογραφή του Γιώργου Χανδόλια.

Στις 5 η ώρα έφτασε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Πλατεία Ελευθερίας όπου και έγινε η αφή του βωμού από την λαμπαδηδρόμο με συμμετοχή τεσσάρων λαμπαδηδρόμων και 16 συνοδών της Ολυμπιακής φλόγας.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (10).

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (2).

Στην συνέχεια αφίχθησαν αντιπροσωπείες επισήμων της Ε.Ο.Ε. (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «RIO 2016».

Ακολούθησε η ανάκρουση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ, του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (9).

Χαιρετισμό έφερε ο Δήμαρχος Κατερίνης κύριος Σάββας Χιονίδης, ο εκπρόσωπος της, ο εκπρόσωπος της Βραζιλιανής  Πρεσβείας και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (4).

Δεν παρέλειψαν αμφότεροι να ανταλλάξουν και τά καθιερωμένα αναμνηστικά δώρα.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης με κλαδευτήρι έκοψε δύο κλαδιά από το δέντρο ελιάς που βρίσκεται κοντά στο άγαλμα της Ελευθερίας και τα προσέφερε ώς δείγμα ειρήνης στους επισήμους της επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (6).

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα Πολιτιστικό πρόγραμμα και στην συνέχεια η Ολυμπιακή φλόγα αναχώρησε για την επόμενη πόλη.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (15).

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (16).

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (14).

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η εκδήλωση έλαβε τέλος.

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε ολόκληρη της εκδήλωση από την διαδικτυακή www.Pieria.tv (το δικό σας κανάλι) με την κάμερα και το μοντάζ του Γιώργου Οικονομίδη.

Κυρίες και κύριοι: Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO 2016» ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας RIO 2016

 

www.Pieria.tv

 

************

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Γραφείο τύπου

26/04/2016

Δήμος Κατερίνης: Πλήθος κόσμου στην υποδοχή του παγκόσμιου συμβόλου της Ειρήνης.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΦΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Σάββας Χιονίδης: «Στέλνουμε από την Κατερίνη, σε όλο τον κόσμο, το πανανθρώπινο μήνυμα της ειρήνης, της ευγενούς άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι […]»

Στην πλατεία Ελευθερίας, η Κατερίνη, υποδέχτηκε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας 25 Απριλίου, τη Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του «RIO 2016». Η φλόγα, έφθασε στην Κατερίνη με πρώτο σταθμό την οδό Κασσάνδρου, ενώ στην συνέχεια  τέσσερις λαμπαδηδρόμοι και δεκαέξι συνοδοί, εκπρόσωποι από την αθλητική και κοινωνική ζωή του τόπου, την μετέφεραν στην κεντρική πλατεία μέσω της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων “RIO 2016”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ 2016 - ΦΩΤΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πλήθος κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς επιφύλαξε θερμή υποδοχή στους λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν τη φλόγα. Η τελετή της αφής πραγματοποιήθηκε στο βωμό, ο οποίος είχε στηθεί δίπλα από το Άγαλμα της Ελευθερίας, παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, του μέλους της Ολυμπιακής Επιτροπής και προέδρου της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Ιωάννη Καρρά, του Βραζιλιάνου εκπροσώπου της επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του «RIO» Μάρκο Ελίας, στελεχών του Ολυμπιακού Κινήματος, του Βουλευτή Πιερίας Χαρίλαου Τζαμακλή, της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου, εκπροσώπων των στρατιωτικών, αστυνομικών αρχών, εκπροσώπων βουλευτών, δημοτικών συμβούλων κ.α. εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.

Το βωμό άναψε μέσα σε συγκινητικό κλίμα, καταχειροκροτούμενη η Δωροθέα Ποιμενίδου, πρωταθλήτρια Ελλάδας στην τοξοβολία, η οποία, όπως είναι γνωστό έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του «RIO 2016».

Μετά την αφή του βωμού, ακολούθησαν η ανάκρουση του  Βραζιλιάνικου και του Ελληνικού Εθνικού Ύμνου, καθώς και του Ύμνου των Ολυμπιακών Αγώνων. Πριν και κατά τη διάρκεια του επίσημου μέρους της εκδήλωσης παρουσιάστηκε προσεγμένο πολιτιστικό πρόγραμμα με εναλλαγές λόγου, μουσικής, χορού κ.α. δρώμενων, την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου, είχε ο Γιώργος Χ. Χανδόλιας και τη μουσική επιμέλεια, ο μαέστρος Ευθύμιος Μαυρίδης.

Η παρουσίαση της τελετής έγινε από  τον δημοσιογράφο – μέλος του ΠΣΑΤ Περικλή Χατζηγιάννη, ενώ οι απαγγελίες από τους: Γιώργο Βατουσιάδη, Ιωάννα Ηλιάδου. Μουσικό όχημα της όμορφης εκδήλωσης ήταν η Ορχήστρα και η Χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών. Την ευθύνη του ήχου της τελετής είχε ο Μπ. Κοκκινίδης.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν, επίσης,  χορευτικά δρώμενα από την Εστία Πιερίδων Μουσών, τον Σύλλογο Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», τον Ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης «Παναγία Σουμελά», την ομάδα χορού του γυμναστηρίου magic sport club (σε χοροδιδασκαλία Έφης Μαυρίδου).

Επιπλέον, το παραδοσιακό τραγούδι «την Πατρίδα μ’ έχασα» ερμήνευσε ο Παναγιώτης Τουρνάς, ενώ αναπαράσταση του αρχαιοελληνικού αγωνίσματος του Παγκρατίου αθλήματος  έγινε από το εφηβικό και παιδικό τμήμα του συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» Κατερίνης, σε διδασκαλία Ιωάννη Τοπαλίδη.

Όμορφο σκηνικό σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης τα δεκάδες μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της Κατερίνης, που συμμετείχαν κρατώντας τα λάβαρα των συλλόγων τους, καθώς και τα δεκάδες λευκά  περιστέρια που με το άναμμα του βωμού πέταξαν στον Πιερικό ουρανό.

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

«Η Κατερίνη σήμερα γιορτάζει καθώς αποτελεί ξεχωριστή τιμή και συγκίνηση, που ανάβει στην πλατεία Ελευθερίας η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, που το μήνυμά της είναι πανανθρώπινο. Υποδεχόμαστε αυτό το σπουδαίο συμβολικό φως, το οποίο δείχνει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ειρήνης της ευγενούς άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι, της ισότητας στην αντιμετώπιση των ανθρώπων. Σας καλωσορίζουμε εδώ στην Κατερίνη, με αγάπη και σπουδαία συναισθήματα τα οποία θέλουμε να μεταφέρετε στην Ολυμπιακή Επιτροπή και στο λαό της Βραζιλίας» τόνισε μεταξύ άλλων, σε σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στο καλωσόρισμα της Ολυμπιακής Φλόγας, κάνοντας λόγο «για ένα σύμβολο  που περνά, φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας και όλο τον κόσμο, για  ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο της για το Ρίο βρίσκεται στην Κατερίνη».

Καταλήγοντας στο χαιρετισμό του,  ο δήμαρχος επισήμανε χαρακτηριστικά: «Ειδικά σε τούτη τη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας, νιώθουμε όλοι την ανάγκη να επικαιροποιήσουμε τα υψηλά ιδανικά που ο Ολυμπισμός διακηρύττει. Σας καταθέτω τις θερμές ευχές μας για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, που ευχόμαστε, να εκπέμψουν σε όλο τον κόσμο τα διαχρονικά μηνύματα του Ολυμπισμού δίνοντας μας δύναμη και αισιοδοξία».

Στο χαιρετισμό του, ο Βραζιλιάνος εκπρόσωπος της επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του «RIO» Μάρκο Ελίας σημείωσε: «Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συντελεστές για αυτή την εξαιρετική σήμερα εκδήλωση, εδώ στην πόλη της Κατερίνης, στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο λαός της Βραζιλίας αισθάνεται υπερηφάνεια και τιμή για τη διεξαγωγή των αγώνων στη χώρα μας, ενώ  τρέφει αισθήματα βαθιάς φιλίας, για τον ελληνικό λαό. Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για την επιτυχία των αγώνων».

Τέλος, στο χαιρετισμό του, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Ιωάννης Καρράς τόνισε μεταξύ άλλων: «Σε μια εποχή που ολόκληρη η γη βρίσκεται σε αναβρασμό εμείς ανάψαμε στην Ολυμπία την Ιερή φλόγα, το μήνυμα της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών. Εμείς οι Έλληνες, έχουμε την υποχρέωση και τη βαριά κληρονομιά να πείσουμε όλο τον κόσμο ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τα βήματα των προγόνων μας, σε ό,τι αφορά στην Ολυμπιακή Εκεχειρία. Να περάσουμε στα παιδιά μας το μήνυμα ότι ο αγώνας έχει κανόνες, τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε, για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην αυριανή κοινωνία. Κύριε Δήμαρχε διαπιστώνετε, ότι έχουμε μία αδυναμία στην Κατερίνη και πάλι επιλέξαμε να έρθει εδώ στη φιλόξενη πόλη σας η φλόγα. Και εσείς μας δικαιώσατε με τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Γιατί για μας είναι δικαίωση οι  τοπικές κοινωνίες να ανταποκρίνονται στις προσπάθειές μας. Σας ευχαριστούμε για την οργάνωση και τη φιλοξενία. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την θερμή υποδοχή [..] Όλη αυτή η διαδικασία της λαμπαδηδρομίας στον ελλαδικό χώρο δεν στοίχισε ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο. Όλες οι δαπάνες καλύφτηκαν από την Διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή, από χορηγούς. Ευχαριστώ επίσης θερμά την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό σώμα, το ΕΚΑΒ και την ΕΡΤ που είναι συνέχεια μαζί μας».

Μετά τους χαιρετισμούς έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών, ενώ ο δήμαρχος Κατερίνης, σε μία συμβολική κίνηση πρόσφερε ένα κλαδί ελιάς – που έκοψε δίπλα από τα άγαλμα της Ελευθερίας – στον κο Ελίας, για να το μεταφέρει στη Βραζιλία, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δίνουμε ως Έλληνες, για μια ακόμα φορά το μάθημα της ειρήνης, το μάθημα των πανανθρώπινων αξιών, ώστε η Ελλάδα και σήμερα να συνεχίζει να φωτίζει την παγκοσμιότητα».

Επιπλέον, στο σημείο αυτό, ο δήμαρχος, συνεχάρη τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Παπαζιώγα, Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, που είχαν την ευθύνη της εκδήλωσης, τον σκηνοθέτη Γιώργο Χανδόλια, τον μαέστρο Ευθύμη Μαυρίδη, τον παρουσιαστή της εκδήλωσης – δημοσιογράφο Περικλή Χατζηγιάννη, όλους τους συλλόγους, τους συντελεστές και τους υπαλλήλους, που εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης.

 Η Ολυμπιακή Φλόγα συνέχισε την πορεία της, με αφετηρία την οδό 25ης Μαρτίου για τον επόμενο σταθμό της (Λάρισα).

 

ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ

Βασικοί λαμπαδηδρόμοι ήταν επίσης οι:

Νικόλαος Κακούρης  – 4ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εφήβων Κωπηλασίας κ.α. διακρίσεις.

Αλέξανδρος Πούλιος –  Μαραθωνοδρόμος, Πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Θεόδωρος Παυλίδης –   Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ – Διακρίσεις σε Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου κ.α.

 

Τη φλόγα, συνόδεψαν 16 συμπολίτες μας, με αθλητικές και κοινωνικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους  και ειδικότερα οι:

Παγγέλας Μιχαήλ

Τοπαλίδης Σταύρος

Κιρμανίδου Αφροδίτη

Κώστα Ειρήνη

Παππά Ανθούλα

Μπόχτσος Γεώργιος

Μανιώτη Ζωή

Ευσταθιάδης Ευστάθιος

Καριπίδου Δέσποινα

Τοσουνίδης Γεώργιος

Αβουρδιάδης Ιωάννης

Δερμίσης Βασίλειος

Αναστασίου Γεώργιος

Σιαμάτρας Χρήστος

Καραγιαννίδου Κυριακή

Μωυσιάδης Ελευθέριος

 

ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ας επισημανθεί, ότι, πριν την εκδήλωση, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τους τέσσερις λαμπαδηδρόμους και τους 16 συνοδούς.

Ο Δήμαρχος,  τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία και τους ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στην αθλητική και οικογενειακή τους ζωή. Παρόντες στην υποδοχή ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Παπαζιώγας και Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, οι οποίοι όπως προαναφέρθηκε είχαν την ευθύνη της προετοιμασίας της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθανάσιος Λιακόπουλος κ.α. δημοτικοί σύμβουλοι.

Τέλος, για την τήρηση της τάξης και της τροχαίας σε όλη την διάρκεια παραμονής της φλόγας στην Κατερίνη ιδιαίτερα αποτελεσματικά ήταν τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, ενώ καθοριστική συμβολή στην εύρυθμη ροή της εκδήλωσης είχε η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κατερίνης, του τμήματος Τοξοβολίας του Αρχελάου Κατερίνης, των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ κ.ο.κ.

 

Επιμέλεια:

www.Pieria.tv

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ «RIO» 2016 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (17).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ:

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

 

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο