Η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης σε Μουσική Εκδήλωση

Μοιραστείτε το Άρθρο

Δήμος Κατερίνης

Γραφείο τύπου

13-05-2016

Η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης σε Μουσική Εκδήλωση,  στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών

Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου του  Δήμου Νεάπολης – Συκεών πραγματοποίησαν τα μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης. Την αποστολή συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Παπαζήσης.

Η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης σε Μουσική Εκδήλωση 1

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου, ως  συνέχεια της κοινής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, τον περασμένο Μάρτιο, στο πλαίσιο των  χορωδιακών εκδηλώσεων πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Την εκδήλωση άνοιξε το ΚΑΠΗ Κατερίνης, το οποίο παρουσίασε παραδοσιακά τραγούδια υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Σταθακόπουλου. Συνόδευσαν αφιλοκερδώς οι μουσικοί:    Αθανάσιος Κατσιούλης (ακορντεόν), Τσιγγαρόπουλος Ευάγγελος (φλογέρα) και Δημήτριος Φαρμακιώτης (τουμπερλέκι). Ακολούθησε το πρόγραμμα του ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου με ελληνόφωνα  τραγούδια της Κάτω Ιταλίας, καθώς και με ελεύθερο ελληνικό, μουσικό πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκ μέρους του Δήμου Νεάπολης – Συκεών  ο Αντιδήμαρχος Στυλιανός Γκατζές και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αρίστος Γαλανός, οι οποίοι αντάλλαξαν  αναμνηστικά δώρα με τον  κ. Παπαζήση.

Η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης σε Μουσική Εκδήλωση 2

Αμφότεροι,  συνεχάρησαν τις δύο χορωδίες, ευχαρίστησαν τα μέλη για τη συμμετοχή τους  και τόνισαν ότι «ανάλογες εκδηλώσεις  ενδυναμώνουν τους δεσμούς μεταξύ των Δήμων και για αυτό πρέπει να ενθαρρύνονται και να συνεχίζονται».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε γεύμα, που ετοίμασαν οι κυρίες της χορωδίας ΑΓ. Παύλου, οι οποίες διένειμαν και αναμνηστικά δώρα στα μέλη του ΚΑΠΗ Κατερίνης.

Η όμορφη εκδρομή ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη – προσκύνημα στην Ιερά Μονή Σουρωτής.

 

 

 

 

 

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment